Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αλαλούμ με την επίταξη των απορριμματοφόρων για τα σκουπίδια

Οκτώβριος 19th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Η επιστράτευση ισχύει από το πρωί της Τρίτης

Αλαλούμ με την επίταξη των απορριμματοφόρων για τα σκουπίδιαΑλαλούμ επικρατεί με την επιστράτευση των εργαζομένων στους δήμους. Η κυβέρνηση προχώρησε στην πολιτική επιστράτευση των οδηγών των απορριμματοφόρων κα στην επίταξη των οχημάτων την Τρίτη το πρωί, ωστόσο τα σκουπίδια παραμένουν ακόμη στους δρόμους…

Τα ατομικά φύλλα της επιστράτευσης δεν είχαν επιδοθεί έως αργά το βράδυ της Τρίτης, ενώ δεν έχουν επιστρατευθεί οι εργάτες που κάνουν την αποκομιδή.

Συνδικαλιστές της ΠΟΕ- ΟΤΑ δήλωναν έτοιμοι να πειθαρχήσουν, από τη στιγμή που θα έπαιρναν στα χέρια τους τις ατομικές προσκλήσεις, και προσέθεταν ότι στην περίπτωση που η απεργία κηρυχθεί παράνομη, οι εργάτες της αποκομιδής καλύπτονται από την απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ ώστε να συνεχίσουν να απεργούν και το επόμενο 48ωρο.

Σε αυτή την περίπτωση οι οδηγοί θα κινούνται μεν στους δρόμους της Αττικής, αλλά χωρίς εργάτες και ως εκ τούτου χωρίς να μαζεύουν σκουπίδια.

This entry was posted on Τετάρτη, Οκτώβριος 19th, 2011 at 10:04 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply