Το Toilet Bike Neo λειτουργεί με βιοαέριο από λύματα

Ιαπωνική εταιρία κατασκεύασε μια μοτοσικλέτα που κινείται με βιοκαύσιμα και πιο συγκεκριμένα με βιοαέριο που παράγεται από τα κόπρανα ζώων και τα οικιακά λύματα. Το Toilet Bike Neo είναι μια τρίτροχη μοτοσικλέτα που μπορεί να αναπτύσσει ταχύτητα 85 χλμ/ώρα. Τη μοτοσικλέτα κατασκεύασε η Toto που είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής τουαλετών στην Ιαπωνία και ανάμεσα στα άλλα έχει φτιάξει και τουαλέτες που…μιλάνε στους χρήστες τους. Τη λειτουργία αυτή η εταιρεία έχει μάλιστα ενσωματώσει και στη μοτοσικλέτα.

Η Toilet Bike Neo εκφωνεί ειδήσεις και άλλες πληροφορίες στον αναβάτη, έχει φωτάκια LED που γράφουν μηνύματα, επιτρέπει την ανοικτή ακρόαση συνομιλιών ώστε ο αναβάτης να μην κρατάει το τηλέφωνο του στο χέρι κ.α.

Παράλληλα, σύμφωνα με τους κατασκευαστές της, η Toilet Bike Neo μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στην προστασία του περιβάλλοντος ενάντια στις κλιματικές αλλαγές αφού η μαζική χρήση της θα μπορούσε να μειώσει σημαντικά τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα.

 

Θ.Λαΐνας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.