Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Γρεβενών: “Όλοι στον αγώνα”…

18 Οκτωβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Η νέα βίαιη, ανήθικη επίθεση της Κυβέρνησης στα εισοδήματα του κόσμου της εργασίας, όπως εκδηλώθηκε με την κατάθεση του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή, είναι έξω από κάθε λογική αλλά και κάθε ανοχή.
Η ανάλγητη ανατροπή εργασιακών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων, η εξαφάνιση του κοινωνικού κράτους και τα νέα φορολογικά χαράτσια, έχουν οδηγήσει τους εργαζόμενους σε συνθήκες μεσαίωνα και την απόλυτη απόγνωση.
Η απάντηση του κόσμου της εργασίας, δεν μπορεί παρά να είναι ενιαία, δυναμική και μαζική για την ανατροπή όχι μόνο όλων των πολιτικών λιτότητας, συρρίκνωσης, εξαθλίωσης αλλά και αυτών που τις εφαρμόζουν.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στην κατάργηση όλων των αντιλαϊκών μέτρων, όχι στο μισθολόγιο της ντροπής, όχι άλλο πια στην υποβάθμιση της παιδείας. Όλοι μαζί στον αγώνα!

 

Σύλλογος Δασκάλων & Νηπιαγωγών Γρεβενών

This entry was posted on Τρίτη, 18 Οκτωβρίου, 2011 at 21:26 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply