Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Παραιτήθηκε από βουλευτής του ΠαΣοΚ ο Θ. Ρομπόπουλος

17 Οκτωβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Δηλώνει ότι δεν μπορεί να ψηφίζει χωρίς να ξέρει τι ψηφίζει

Παραιτήθηκε από βουλευτής του ΠαΣοΚ ο Θ. ΡομπόπουλοςΠαραιτήθηκε τελικώς ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης κ. Θ. Ρομπόπουλος δηλώνοντας ότι «δεν μπορώ άλλο να συνεχίσω να ψηφίζω χωρίς να ξέρω τι ψηφίζω, όπως έκανα με το Μνημόνιο Ι, να ψηφίζω -χωρίς να συμφωνώ- άδικα και αντιλαϊκά μέτρα υπό την πίεση ότι θα ανατραπεί η κυβέρνηση, ότι η δόση δεν θα καταβληθεί, η χώρα θα χρεοκοπήσει και δεν θα υπάρχουν χρήματα για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις όπως έκανα στο Μεσοπρόθεσμο».

Ο κ. Ρομπόπουλος αν και είχε αφήσει ανοιχτό ακόμη και το ενδεχόμενο ανεξαρτητοποίησής του, επέλεξε τελικώς την παραίτηση, την οποία πριν λίγη ώρα ανακοίνωσε στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Φ. Πετσάλνικο με μια γραπτή δήλωση μιας αράδας, ενώ σε δισέλιδη επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου, αναφέρει εκτός των παραπάνω ότι «όλα αυτά τα χρόνια έδινα τις υπηρεσίες μου στο ΠαΣοΚ με ευχαρίστηση, πίστευα στην ιδεολογία του», ενώ εκφράζει την δυσαρέσκειά του για το ότι αν και έμπειρος επιχειρηματίας –δραστηριοποιείται στον τομέα εμπορίας και ενοικίασης αυτοκινήτων- «δεν ρωτήθηκε ποτέ για υποθέσεις των κλάδων που υπηρέτησε με επιτυχία».

Ο κ. Ρομπόπουλος αρνήθηκε να κάνει κάποια περαιτέρω δήλωση, ενώ την θέση του καταλαμβάνει η κυρία Κυριακή Τεκτονίδου (με 15.027 ψήφους), όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του Προέδρου της Βουλής, η οποία και αναμένεται να ορκισθεί αύριο Τρίτη

This entry was posted on Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου, 2011 at 20:40 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply