Δηλώνει ότι δεν μπορεί να ψηφίζει χωρίς να ξέρει τι ψηφίζει

Παραιτήθηκε από βουλευτής του ΠαΣοΚ ο Θ. ΡομπόπουλοςΠαραιτήθηκε τελικώς ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης κ. Θ. Ρομπόπουλος δηλώνοντας ότι «δεν μπορώ άλλο να συνεχίσω να ψηφίζω χωρίς να ξέρω τι ψηφίζω, όπως έκανα με το Μνημόνιο Ι, να ψηφίζω -χωρίς να συμφωνώ- άδικα και αντιλαϊκά μέτρα υπό την πίεση ότι θα ανατραπεί η κυβέρνηση, ότι η δόση δεν θα καταβληθεί, η χώρα θα χρεοκοπήσει και δεν θα υπάρχουν χρήματα για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις όπως έκανα στο Μεσοπρόθεσμο».

Ο κ. Ρομπόπουλος αν και είχε αφήσει ανοιχτό ακόμη και το ενδεχόμενο ανεξαρτητοποίησής του, επέλεξε τελικώς την παραίτηση, την οποία πριν λίγη ώρα ανακοίνωσε στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Φ. Πετσάλνικο με μια γραπτή δήλωση μιας αράδας, ενώ σε δισέλιδη επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου, αναφέρει εκτός των παραπάνω ότι «όλα αυτά τα χρόνια έδινα τις υπηρεσίες μου στο ΠαΣοΚ με ευχαρίστηση, πίστευα στην ιδεολογία του», ενώ εκφράζει την δυσαρέσκειά του για το ότι αν και έμπειρος επιχειρηματίας –δραστηριοποιείται στον τομέα εμπορίας και ενοικίασης αυτοκινήτων- «δεν ρωτήθηκε ποτέ για υποθέσεις των κλάδων που υπηρέτησε με επιτυχία».

Ο κ. Ρομπόπουλος αρνήθηκε να κάνει κάποια περαιτέρω δήλωση, ενώ την θέση του καταλαμβάνει η κυρία Κυριακή Τεκτονίδου (με 15.027 ψήφους), όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του Προέδρου της Βουλής, η οποία και αναμένεται να ορκισθεί αύριο Τρίτη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.