Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γιατί αφήνουν «ρίζα» οι διάσημες;

Οκτώβριος 15th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Νέο κόλπο για να δείχνουν νεότερες

Γιατί αφήνουν «ρίζα» οι διάσημες;Λίγο καιρό πριν οι ξεβαμμένες ρίζες στα μαλλιά ήταν το απόλυτο «φάουλ» για τις γυναίκες που επέλεγαν να βάψουν τα μαλλιά τους στους τόνους του ξανθού. Τώρα τελευταία όμως όλο και πληθαίνουν οι φωτογραφίες των διασήμων που δεν έχουν πρόβλημα να δείξουν ότι έχουν να επισκεφτούν τον κομμωτή τους μερικούς μήνες!

Η 53χρονη Madonna, 53, η 39χρονη Gwyneth Paltrow, και η 47χρονη Elle Macpherson είναι μερικές από τις σταρ της άλλης πλευράς του Ατλαντικού που «τόλμησαν» να αφήσουν τις ρίζες τους… απεριποίητες (ή μάλλον να τις βάψουν πιο σκούρες) και μάλιστα δε δίστασαν να παρευρεθούν σε κοσμικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ.

Σύμφωνα με κορυφαίους hair stylists ο λόγος είναι απλός: και όχι ότι δεν είχαν χρόνο ή… ότι περίμεναν να πληρωθούν το 15νθήμερο!

Οι ειδικοί λένε ότι με αυτόν τον τρόπο θέλουν να δείξουν ότι δεν έχουν αρχίσει να… γκριζάρουν, διατηρώντας την «ψευδαίσθηση» της αιώνιας νεότητας!

Το ίδιο κόλπο φαίνεται ότι έχουν αρχίσει να ακολουθούν πολλές 40αρες και 50αρες. Έτσι αντί να βάψουν τα μαλλιά τους με ένα ενιαίο χρώμα, ζητούν από τους κομμωτές τους να τους βάψουν σε πιο σκούρο τόνο τις ρίζες και το χρώμα να ανοίγει σταδιακά μέχρι τις άκρες.

This entry was posted on Σάββατο, Οκτώβριος 15th, 2011 at 02:35 and is filed under HOT-LIFESTYLE, ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply