Η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Νίκου Γιγουρτάκη το πρωί της Τετάρτης (12.10) συγκλόνισε τον κοσμικό χώρο κάνοντας τους πάντες να αναρωτιούνται τι οδήγησε στο θάνατο τον 30χρονο έτσι ξαφνικά

Το απόγευμα της Τρίτης (12.10) ο Νίκος Γιγουρτάκης έφυγε από το γυμναστήριο και πήγε μαζί με την κοπέλα του σε γνωστή καφετέρια στη Γλυφάδα. Στην συνέχεια μαζί με δυο φίλους του πήγαν σε μπαράκι στο Κολωνάκι. Στις 2:30 επισκέφτηκε την επιχείρηση του πατέρα του στην Λεωφόρο Συγγρού όπου και ένιωσε δυσφορία και άρχισε να πονάει. Λόγο της αδιαθεσίας που ένιωθε πήγε με την κοπέλα του στο σπίτι του στην Γλυφάδα ώστε να ξεκουραστεί.

Κάποια στιγμή η κοπέλα του ξύπνησε και είδε το Νίκο Γιγουρτάκη να υποφέρει από πόνους στο στήθος. Αμέσως κάλεσε το 166 και μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας. Η κοπέλα του τηλεφώνησε σε κολλητό φίλο του Νίκου ο οποίος ειδοποίησε αμέσως τον πατέρα του 30χρονου.

Ο πατέρας του άτυχου νεαρού έφτασε αμέσως στο νοσοκομείο όπου μετά από λίγη ώρα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή ο αιφνίδιος θάνατος έγκειται σε παθολογικά αίτια και δεν υπάρχουν εξωτερικές κακώσεις. Οι τοξολογικές εξετάσεις που θα ολοκληρωθούν σε 15 μέρες θα δείξουν τα ακριβή αίτια θανάτου του 30χρονου Νίκου Γιγουρτάκη.
Η τελευταία φωτογραφία του το μοιραίο βράδυ

“Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω ότι με αυτόν τον άνθρωπο χθες το βράδυ χορεύαμε και γελάγαμε”, ανέφερε την Τετάρτη στο Star η ηθοποιός Όλγα Πολίτη που το προηγούμενο βράδυ ήταν μαζί με το Νίκο στο Κολωνάκι.

“Είχαμε βρεθεί στο μαγαζί στην Συγγρού όπου ήταν μια χαρά πίναμε τσάι. Ξεκινήσαμε να πάμε σε ένα μαγαζί στο Κολωνάκι και μάλιστα γελάγαμε γιατί η αλήθεια είναι ότι έπινε νερό”.
“Δεν αισθάνομαι καλά, δεν είμαι καλά. Έχει πολύ κάπνα εδώ καλύτερα να πάμε έξω.”αυτά ήταν τα λόγια του Νίκου προς τη φίλη του Όλγα. Η ίδια μάλιστα ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό ότι από πιο πριν είχε πει κανά δυο φορές ότι δυσκολεύεται να αναπνεύσει και ότι πονάει το στέρνο του.
Πέθανε ο επιχειρηματίας Νίκος Γιγουρτάκης by fon1972

Cosmo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.