Η ΔΕΚΕΓ, προβάλει στον Δημοτικό Κινηματογράφο «The Smurfs» – Δείτε το trailer της ταινίας

 

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ράτζα Γκόσνελ

ΠΑΙΖΟΥΝ: Χανκ Αζάρια, Νιλ Πάτρικ Χάρις, Τζέιμα Μέις, Σοφία Βεργκάρα, Τιμ  Γκαν

ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ: Τζόναθαν Γουίντερς, Κέιτι Πέρι, Αντον Γέλτσιν, Αλαν Κάμινγκ, Τζορτζ Λόπεζ, Φρεντ Άρμισεν, Πολ Ρούμπενς, Κέναν Τόμσον

Παραγωγή: 2011 ΗΠΑ

Είδος Ταινίας: Κινούμενο σχέδιο, Φαντασίας, Animation, Παιδική

Διάρκεια: 103′

ΥΠΟΘΕΣΗ

Βρισκόμαστε στο Μεσαίωνα, σε ένα μαγεμένο δάσος κάπου στα βάθη της Ευρώπης, όπου ο απαίσιος μάγιστρος Δρακουμέλ έχει καταφέρει να ανακαλύψει το χωριό των Στρουμφ, των καλόκαρδων μικροκαμωμένων μπλε πλασμάτων που έχουν για ηγέτη και καθοδηγητή τους τον έναν και μοναδικό Μπαμπαστρούμφ.

Αμέσως, στο Στρουμφοχωριό σημαίνει συναγερμός και τα Στρουμφάκια σκορπίζουν ολόγυρα, προκειμένου να ξεφύγουν από τα νύχια του σατανικού μάγου, ο οποίος θέλει να τα αιχμαλωτίσει και να απομυζήσει την «πεμπτουσία» τους, για να γίνει πανίσχυρος.

Λίγες στιγμές αργότερα, ωστόσο, χάρη σε ένα μαγικό πέρασμα το οποίο ανακαλύπτουν τυχαία, ο Μπαμπαστρούμφ, η Στρουμφίτα, και τέσσερα ακόμη Στρουμφάκια καταλήγουν στη σημερινή Νέα Υόρκη, καταμεσής του Σέντραλ Παρκ. Η πραγματική περιπέτεια για τους μικρόσωμους μπλε φίλους μας μόλις ξεκίνησε!

Οι προβολές  έχουν ως εξής:

Πέμπτη           13/10/2011 – ώρα  18:00

Παρασκευή     14/10/2011 – ώρα  18:00

Σάββατο          15/10/2011 –  ώρα  18:00

Κυριακή          16/10/2011 –  ώρα  18:00

 

Ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΚΕΓ

Βάιος Κόραβος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.