Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κουκουλόπουλος: Την αποκομιδή των σκουπιδιών θα αναλάβουν ιδιώτες

Οκτώβριος 13th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Εφόσον οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα δεν επιστρέψουν στην εργασία τους

Κουκουλόπουλος: Την αποκομιδή των σκουπιδιών θα αναλάβουν ιδιώτεςΜιλώντας στο Mega το πρωί της Πέμπτης, ο υφυπουργός Εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος δήλωσε ότι εφόσον οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα δεν επιστρέψουν στην εργασία τους, το έργο της αποκομιδής θα αναλάβουν ιδιώτες. Σημείωσε, δε, πως όσοι δεν εργάζονται «δεν είναι καθόλου δεδομένο ότι θα πληρωθούν».

«Σε δύο – τρεις ημέρες δεν θα υπάρχει αυτή η εικόνα» δήλωσε ο κ. Κουκουλόπουλος, την ώρα που στους δρόμους της χώρας έχουν συσσωρευτεί περισσότεροι από 100.000 τόνοι απορριμμάτων, κάτι που συνιστά «υγειονομική βόμβα», σύμφωνα με δραματική ανακοίνωση που εξέδωσε το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ).

Ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θ.Μπαλασόπουλος απάντησε στον υφυπουργό Εσωτερικών πως οι εργαζόμενοι δεν κάνουν πίσω και άφησε να εννοηθεί πως είναι έτοιμοι να αντιπαρατεθούν με τους ιδιώτες.

Το θέμα θα θέσει στη συνεδρίαση της Κεντρικής Ενωσης των Δήμων της χώρας (ΚΕΔΕ) για την εκλογή του νέου προεδρείου της σήμερα, Πέμπτη, και ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Υπενθυμίζεται ότι αδιέξοδο καταγράφηκε κατά τη συνάντηση του υπουργού Εσωτερικών Χάρη Καστανίδη με την Ομοσπονδία των Εργαζομένων στους δήμους (ΠΟΕ-ΟΤΑ) το βράδυ της Τετάρτης.

This entry was posted on Πέμπτη, Οκτώβριος 13th, 2011 at 10:12 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply