Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κοζάνη: Οι μαθητές γύρισαν την πλάτη στους επισήμους…- Δείτε το βίντεο! (TOP CHANNEL)

Οκτώβριος 13th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Οι μαθητές των σχολείων της Κοζάνης δεν έστρεψαν το κεφάλι τους προς τους επισήμους – Διαμαρτυρία για την κατάσταση στην Παιδεία και την Οικονομία (Video)

Σε μία συμβολική κίνηση προκειμένου να στείλουν το δικό τους μήνυμα προχώρησαν οι μαθητές κατά τη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης για την 99η επέτειο Απελευθέρωσης της Κοζάνης.

Η μεγάλη πλειοψηφία των μαθητών των περισσότερων σχολείων της Κοζάνης, παρελαύνοντας μπροστά από την εξέδρα των επισήμων, δεν έστρεψαν το κεφάλι προς το μέρος τους ως είθισται αλλά συνέχισαν ακάθεκτοι.

Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία των μαθητικών παρελάσεων στην Κοζάνη, όπως σημειώνει το kozanimedia.gr, με τους μαθητές να γυρίζουν όχι το κεφάλι αλλά την πλάτη τους στους επισήμους. Σε αυτή την ενέργεια αποτυπώνεται ξεκάθαρα και για μία ακόμα φορά η αποστροφή της νεολαίας προς το πολιτικό σύστημα.

 

Κozanimedia.gr

This entry was posted on Πέμπτη, Οκτώβριος 13th, 2011 at 08:31 and is filed under ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΚΟΖΑΝΗ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ, Χωρίς κατηγορία. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply