Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

To Twitter αποκτά το σήμα κατατεθέν για το «Tweet»

Οκτώβριος 12th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Μετά από διαμάχη 2 ετών

To Twitter αποκτά το σήμα κατατεθέν για το «Tweet»Η επιθυμία του Twitter να εξασφαλίσει το σήμα για το «τιτίβισμα» φαίνεται πως θα ικανοποιηθεί πολύ σύντομα.
Το Twittad θα μεταβιβάσει το εμπορικό σήμα στο Twitter, με αντάλλαγμα να αποσυρθεί η μήνυση που είχε κατατεθεί ενάντια στην ιστοσελίδα του microblogging, δήλωσε  ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας στην εφημερίδα Wall Street Journal. Το Twitter θα επαναφέρει επίσης το λογαριασμό του Twittad στο χώρο κοινωνικής δικτύωσης, ο οποίος βοηθά τους Twitter χρήστες να πληρώνονται όταν αναρτούν διαφημίσεις από το την microblogging υπηρεσία.

Το Twitter είχε υποβάλλει αρχικά αίτημα για το σήμα κατατεθέν τον Απρίλιο του 2009, αλλά το γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ αρνήθηκε προκαταρκτικά την αίτηση, αφού διαπίστωσε ότι οι τρεις εταιρείες είχαν ήδη υποβάλει αίτηση για εμπορικά σήματα που περιείχαν το «tweet» στα ονόματά τους.

Το Twittad είχε καταφέρει να κερδίσει την ονομασία μετά από αίτημα που είχε υποβάλλει το 2008 για την φράση «Let Your Ad Meet Tweets», την οποία και τελικά απέκτησα ομόφωνα.

www.proho.gr

This entry was posted on Τετάρτη, Οκτώβριος 12th, 2011 at 16:20 and is filed under ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply