Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Στον εισαγγελέα για τη λίστα «φοροφυγάδων» ο Δημ. Κουσελάς

Οκτώβριος 12th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Την Παρασκευή αναμένεται να καταθέσει με την ιδιότητα του μάρτυρα ο τέως υφυπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Κουσελάς, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα μίλησε για αναξιοποίητη λίστα «φοροφυγάδων» κατά τη συνεδρίαση του αρμόδιου Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας του ΠΑΣΟΚ.

Ο πρώην υφυπουργός θα καταθέσει στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διέταξε ο επικεφαλής του Τμήματος Οικονομικού Εγκλήματος, Γρ. Πεπόνης, προκειμένου να εξακριβωθεί η βασιμότητα των όσων καταγγελιών.

Αξίζει βέβαια να επισημανθεί ότι ήδη ο Δημ. Κουσελάς έχει διαψεύσει, μετά από σχετική ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημ. Παπαδημούλη, την ύπαρξη του καταλόγου, που ο ίδιος φαίνεται να παρουσίασε για πρώτη φορά, στον οποίο περιλαμβάνονται περισσότερα από 3.000 ονόματα μεγαλοοφειλετών, με χρέη που υπερβαίνουν το ένα εκατομμύριο ευρώ ο καθένας.

This entry was posted on Τετάρτη, Οκτώβριος 12th, 2011 at 15:14 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply