Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δικαιώθηκε και παραμένει στη Σούπερ Λίγκα ο Αστέρας Τρίπολης

Οκτώβριος 12th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Στη Σούπερ Λίγκα θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Αστέρας Τρίπολης, αφού η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτή την προσφυγή της αρκαδικής ΠΑΕ κατά της απόφασης της πρωτοβάθμιας πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας, με την οποία η ομάδα της Πελοποννήσου είχε τιμωρηθεί με υποβιβασμό στη Β’ Εθνική για εμπλοκή στο σκάνδαλο των «στημένων» αγώνων.

Κατ’ αντιστοιχία έγινε δεκτή και η έφεση του προέδρου της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Γιώργου Μποροβήλου, που πρωτοδίκως είχε τιμωρηθεί με αποκλεισμό από κάθε δραστηριότητα σχετική με το ποδόσφαιρο για τρία χρόνια.

Παράλληλα, η επιτροπή εφέσεων επιβεβαίωσε την απαλλαγή για την ίδια υπόθεση των ΠΑΕ ΟΦΗ και Θρασύβουλος, οι οποίες είχαν αθωωθεί πρωτοδίκως από τις αρμόδιες πειθαρχικές επιτροπές (Σούπερ Λίγκας και Φούτμπλ Λιγκ αντίστοιχα), αλλά εναντίον των αποφάσεων αυτών είχαν καταθέσει έφεση οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς.

Απαλλάγησαν επίσης ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Νίκος Μαχλάς, ο φερόμενος ως μεγαλομέτοχός της, Ηρακλής Νυκτάρης, και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Θρασύβουλος, Ιωάννης Ρόδης.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τους διαιτητές Αλέξανδρο Δημητρόπουλο, Δημήτριο Βερρή και Παναγιώτα Κουτσουμπού, που πρωτόδικα είχαν απαλλαγεί από την πειθαρχική επιτροπή της Φούτμπολ Λιγκ, η επιτροπή εφέσεων αποφάσισε να παραπέμψει την υπόθεση στην αρμόδια πειθαρχική επιτροπή της ΚΕΔ.

This entry was posted on Τετάρτη, Οκτώβριος 12th, 2011 at 09:30 and is filed under Super League, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply