Όλα δείχνουν ότι οι αστυνομικοί στάθηκαν και τυχεροί. Οι αδίστακτοι κακοποιοί έκαναν όπως φαίνεται ένα πολύ βασικό λάθος. Επέλεξαν να κινούνται με… χλιδή

Με το πολυετελές αυτοκίνητο που άρπαξαν από το σπίτι της οικογένειας στη Γλυφάδα όπου κακοποίησαν άγρια τη μητέρα των διδύμων.
Σύμφωνα με πληροφορίες με το πολυτελές αμάξι κυκλοφορούσαν οι δύο από τους Αλβανούς κακοποιούς, έχοντας παρέα μια 16χρονη κοπέλα από την Ελλάδα.
Όπως διαρρέεται οι κακοποιοί ήταν έτοιμοι για όλα. Είχαν μαζί τους όπλα, όχι τα διαβόητα καλάσνικοφ που είναι η υπογραφή τους, αλλά πιστόλια.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο να κινείται ύποπτα. Όταν “τσέκαραν” τις πινακίδες σήμανε συναγερμός. Περιπολικά κύκλωσαν το αμάξι και οι δράστες αιφνιδιάστηκαν.

Στο ντουλαπάκι οι αστυνομικοί βρήκαν ένα εννιάρι πιστόλι γεμάτο και οπλισμένο, με τη σφαίρα στη θαλάμη.
Κάπως έτσι γράφτηκε ο επίλογος της συμμορίας, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, που γρήγορα έφτασαν και σε άλλα άτομα που πιθανώς εμπλέκονται.

Τώρα πρέπει να οι αστυνομικοί να δέσουν τα στοιχεία. Λέγεται ότι υπάρχει DNA, αλλά και αποτυπώματα των υπόπτων, ωστόσο πρέπει να αποδειχθεί και εργαστηριακά.
Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους και δυο καλάσνικοφ, αλλά οι ληστές δεν τα έχουν χρησιμοποιήσει στις ληστείες για τις οποίες κατηγορούνται και έτσι τα όποια στοιχεία θα είναι δύσκολο να δέσουν κατηγορίες.

Ωστόσο οι αξιωματικοί πιστεύουνε ότι έχουν εξαρθρώσει τη διαβόητη συμμορία με τα καλάσνικοφ που τουλάχιστον σε δυο περιπτώσεις, σε Γλυφάδα και Ηλιούπολη προχώρησαν και σε άγρια κακοποίηση δυο γυναικών.

Newsit

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.