Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Το Fiat 500 σε έκδοση αγωνιστικών προδιαγραφών

Οκτώβριος 11th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Απόδοση που φτάνει τους 300 ίππους

Το περιορισμένης παραγωγής Romeo Ferraris Fiat 500 Abarth Stradale, αποτελεί μια έκδοση δρόμου αγωνιστικών προδιαγραφών, ο 1.400ρης κινητήρας του οποίου αποδίδει 300 ίππους.

Δόθηκαν στη δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες του Romeo Ferraris Fiat 500 Abarth Stradale, μέσω των οποίων παίρνουμε μια πρώτη γεύση της μορφής και της εν γένει φιλοσοφίας του μοντέλου (περιορισμένης) παραγωγής. Ακόμα περιμένουμε τους Ιταλούς να μας δώσουν τις πλήρεις λεπτομέρειες γύρω από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου, αλλά σε προηγούμενες της αναφορές, η Romeo Ferraris είχε πει ότι το εξωπραγματικό Fiat 500 Abarth θα αποτελεί μια «πολιτική» έκδοση του αγωνιστικού της μοντέλου, η οποία εξοπλίζεται με την άκρως τροποποιημένη εκδοχή του turbo μηχανικού συνόλου των 1,4 λίτρων, η απόδοση της οποίας είναι 300 ίπποι.

Από τις φωτογραφίες βλέπουμε πως το αυτοκίνητο φέρει ένα «φουσκωμένο» body kit, διευρυμένα μετατρόχια, αεραγωγούς στο καπό, πίσω διαχύτη με κεντρικά τοποθετημένη εξάτμιση, νέους τροχούς και –περιέργως- μια σχετικά μικρή πίσω αεροτομή. Το εσωτερικό είναι επηρεασμένο από τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και συνδυάζει το δέρμα – αλκαντάρα με το ανθρακόνημα. Στο αυτοκίνητο αφαιρέθηκε το πίσω κάθισμα ώστε να χωρέσουν τα αγωνιστικά bucket καθίσματα και το roll cage.

autotriti.gr

This entry was posted on Τρίτη, Οκτώβριος 11th, 2011 at 13:09 and is filed under ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΜΟΤΟ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply