Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κλείνουν 3 καταστήματα Saturn σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Οκτώβριος 11th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Ενοποιούνται Saturn-Media Markt- Στον αέρα οι μισοί εργαζόμενοι

Λόγω της τρέχουσας οικονομικής κατάστασης, όπως αναφέρει σχετικό δελτίο τύπου, ο όμιλος Media-Saturn προχωρά σε στρατηγική αναδιάρθωση του δικτύου καταστημάτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μετονομάζοντας 3 καταστήματα Saturn σε Media Markt και βάζοντας λουκέτο σε δύο καταστήματα στην Αθήνα και σε ένα στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα του ομίλου, τα καταστήματα του Φαλήρου, του Saturn Σταθμού Λαρίσης και του Saturn Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη θα βάλουν λουκέτο, ενώ, σύμφωνα με την εταιρεία, σχεδόν το 50% του προσωπικού τους θα μεταφερθεί σε θέσεις εργασίας εντός του ομίλου.

Παράλληλα τα καταστήματα Saturn της Λ. Συγγρού στην Καλλιθέα, της Λ. Μαραθώνος στο Γέρακα, καθώς επίσης και της Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη, θα μετονομαστούν σε Media Markt και θα συνεχίσουν τη λειτουργία τους κανονικά.

 

ΕΝΕΤ

This entry was posted on Τρίτη, Οκτώβριος 11th, 2011 at 09:56 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply