Στο νοσοκομείο Ιωαννίνων νοσηλεύονται δύο 15χρονες, μετά απο πάρτι σε υπο κατάληψη σχολείο

Τα δύο κορίτσια μεταφέρθηκαν σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο το βράδυ της Παρασκευής, μετά από πάρτι στο 4ο Λύκειο Ιωαννίνων, όπου σύμφωνα με μαρτυρίες, έκαναν υπερβολική χρήση κοκαϊνης.

Σύμφωνα με το thebest.gr οι δύο 15χρονες, μαθήτριες του ίδιου σχολικού συγκροτήματος, που τελεί εδώ και μέρες υπό κατάληψη, βρίσκονταν το συγκεκριμένο βράδυ στο σχολείο, όπου μαζί με συμμαθητές τους είχαν οργανώσει πάρτι με κοκαΐνη, χασίς και άφθονο αλκοόλ.

Διοργανωτές, φέρονται δύο συμμαθητές τους οι οποίοι και ήταν οι κύριοι διακινητές των ναρκωτικών. Κι ενώ το πάρτι συνεχιζόταν κάποια στιγμή οι δύο κοπέλες δεν άντεξαν λόγω της χρήσης κοκαϊνης σε συνδυασμό με αλκοόλ και κατέρρευσαν.

Στην αρχή οι συμμαθητές τους νόμισαν ότι δεν ήταν κάτι το ανησυχητικό. Οταν όμως τις είδαν να βγάζουν αφρούς απο το στόμα, πανικοβλήθηκαν και κάλεσαν ασθενοφόρο χωρίς όμως να πουν τι είχε συμβεί. Ολα φάνηκαν στις αιματολογικές εξετάσεις κι έτσι ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες άνδρες της ασφάλειας έφτασαν γρήγορα στα ίχνη του 15χρονου συμμαθητή τους, που πήρε τηλέφωνο το ΕΚΑΒ. Παρουσία εισαγγελέα έκαναν έρευνα στο σπίτι του, όπου ο ανήλικος μαθητής τους υπέδειξε σημείο όπου είχε κρυμμένα μερικά γραμμάρια χασίς.

Η αστυνομία συνέλαβε συνολικά τρεις συμμαθητές τους για διακίνηση ναρκωτικών. Σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ενώ διώξεις ασκήθηκαν και στους γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Τα δύο κορίτσια εξακολουθούν να νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.