Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δεν θα γίνει η παρέλαση της απελευθέρωσης των Γρεβενών…

10 Οκτωβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Γρεβενών
Το ΔΝΤ δεν χτυπάει μόνο τους εργαζόμενους. Χτυπά και τις.. ημέρες μνήμης. Σύμφωνα με τον Star-fm933, δεν θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση της μαθητιώσας νεολαίας στα Γρεβενά, λόγω των περικοπών που σχεδίασε η Κεντρική εξουσία.

Την ημέρα αυτή, τα εμπορικά καταστήματα Γρεβενών θα είναι κλειστά και η κατάθεση στεφάνων θα γίνει κανονικά.

Η ανάρτηση ανέβηκε πρώτα στις  12:05μμ

Η Επίσημη ανακοίνωση για το ζήτημα

Από το Δήμο Γρεβενών γίνεται γνωστό ότι λόγω της γενικότερης οικονομικής κατάστασης η καθιερωμένη παρέλαση της 13ης Οκτωβρίου, ημέρας εορτασμού της Επετείου της Απελευθέρωσης της πόλης των Γρεβενών από τον τουρκικό ζυγό, δεν θα πραγματοποιηθεί

Μετά την καθιερωμένη Δοξολογία και την Επιμνημόσυνο Δέηση αντί της παρελάσεως θα πραγματοποιηθεί στις 11:30π.μ. λιτή εορταστική εκδήλωση στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών με ομιλητή τον Εκπαιδευτικό κ. Ηλία Γάγαλη και θέμα: «Η Απελευθέρωση της περιοχής των Γρεβενών».

Η απόφαση για τη μη πραγματοποίηση της φετινής παρελάσεως σε καμία περίπτωση δεν συνιστά έλλειψη τιμής και σεβασμού προς το γεγονός της απελευθέρωσης των Γρεβενών.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών

Δημοσθένης Κουπτσίδης

 

Τελικά όμως …

This entry was posted on Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου, 2011 at 15:41 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply