Ανοίγει σήμερα Παρασκευή 7 Οκτωβρίου ο Δημοτικός Κινηματογράφος στο Κέντρο πολιτισμού, με την ταινία “Οι εποχές του έρωτα”.

erotas

Πρόκειται για μία αισθηματική κομεντί ιταλικής παραγωγής 2011. Η ταινία είναι σπονδυλωτή και αποτελείται από τρεις διαφορετικές ιστορίες. Μακράν η καλύτερη στιγμή της η εμφάνιση του διδύμου Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Μόνικα Μπελούτσι που δίνουν έναν άλλο αέρα στο εγχείρημα:   Οι Εποχές του Έρωτα

Manuale D’Amore 3/The Ages o Love

2011, Ιταλία, Έγχρωμη, Διάρκεια: 125′

Παρασκευή  7/10/2011 έως Κυριακή 9/10/2011, 18.30 & 21.00

6

Ο Ρομπέρτο είναι ένας νέος φιλόδοξος δικηγόρος που ετοιμάζεται να παντρευτεί την Σάρα. Κι ενώ στη ζωή του όλα φαίνονται απόλυτα προγραμματισμένα και τακτοποιημένα, συναντά την Μάικολ, μια σαγηνευτική γυναίκα από ένα χωριουδάκι της Τοσκάνης. Και…τα πράγματα αρχίζουν να περιπλέκονται.

Ο Φάμπιο πάλι, ένας γνωστός παρουσιαστής, είναι ο τέλειος σύζυγος επί 25 χρόνια.΄Ωσπου ένα βράδυ, σε κάποιο πάρτι, συναντά την Ελιάνα, μια μοιραία γυναίκα γεμάτη μυστήριο. Το one-night stand μαζί της, τού κοστίζει κάτι παραπάνω, όταν εκείνη αρνείται να φύγει από τη ζωή του…

Ο Άντριαν είναι ένας Αμερικάνος καθγητής Ιστορίας που μετακόμισε στη Ρώμη μετα το διαζύγιό του. Είναι φίλοι με τον Αουγκούστο, τον θυρωρό της πολυκατοικίας, του οποίου η ενθουσιώδης κόρη Βαιόλα, είναι έτοιμη να αναστατώσει την ήρεμη ύπαρξή του..

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Τζιοβάνι Βερονέζι
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Ρόμπερτ ντε Νίρο,
Κάρλο Βερντόνε,
Ρικάρντο Σκαμάρτσιο,
Μόνικα Μπελούτσι,
Μισέλ Πλάσιντο,
Λάουρα Τσιάτι,
Ντονατέλα Φινοκιάρο,
Βαλέρια Σολαρίνο,
Εμανουέλ Προπίτσιο

erotas_1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.