Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τέλος η δυσοσμία των ποδιών

Οκτώβριος 8th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Βγάλτε τα παπούτσια σας χωρίς φόβο

Τέλος η δυσοσμία των ποδιώνΠόσες φορές έχετε έρθει σε δύσκολη θέση για την άσχημη μυρωδιά των ποδιών σας βγάζοντας τα παπούτσια σας; Όμως ξέρετε από τι προκαλείται και πώς μπορείτε να την αντιμετωπίσετε;

Η κακοσμία στα πόδια προκαλείται όταν τα φυσιολογικά βακτήρια των ποδιών αλληλεπιδρούν με την υγρασία στις κάλτσες και τα παπούτσια. Αν όμως τα πόδια σας είναι κόκκινα και ξεφλουδίζουν καλύτερα να επισκεφτείτε ένα δερματολόγο γιατί μπορεί να πάσχετε από κάποια μυκητίαση.

Για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα μπορείτε να πάρετε τα μέτρα σας χρησιμοποιώντας βαμβακερές κάλτσες και παπούτσια που «αναπνέουν».

Ζητήστε από το φαρμακοποιό ειδικά προϊόντα για τη κακοσμία των ποδιών. Αν το πρόβλημα πιστεύετε πως είναι πιο σοβαρό, επισκεφτείτε το δερματολόγο σας.

Τέλος, σε χώρους όπως το γυμναστήριο και η παραλία φοράτε πάντα παντόφλες και ειδικά πέδιλα προκειμένου να αποφύγετε τους μύκητες που καιροφυλακτούν.

 

www.newsbeast.gr

This entry was posted on Σάββατο, Οκτώβριος 8th, 2011 at 13:30 and is filed under ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply