Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

109.000 συνταξιούχοι “φάντασμα”

7 Οκτωβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Συνολικά 898.643 συνταξιούχοι κύριας και επικουρικής σύνταξης απεγράφησαν από τις τράπεζες ενώ 109.421 δεν προσήλθαν να απογραφούν, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς σύνταξη

Συνολικά 898.643 συνταξιούχοι κύριας και επικουρικής σύνταξης απεγράφησαν από τις τράπεζεςΣήμερα Παρασκευή είναι η τελευταία ημέρα απογραφής και πλέον η απογραφή θα γίνεται μόνο από τα υποκαταστήματα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ του τόπου κατοικίας, όπου οι δικαιούχοι θα παραλαμβάνουν ειδική εντολή πληρωμής της σύνταξής τους, η οποία θα εξοφλείται στα ταμεία των υποκαταστημάτων.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο διοικητής του ΙΚΑ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος, εξέφρασε το φόβο του ότι ενδεχομένως οι συνταξιούχοι «μαϊμού» είναι χιλιάδες και σε βάθος δεκαετίας, με αποτέλεσμα το κράτος να έχει μπει μέσα τουλάχιστον 15 δισ. ευρώ, ενώ επεσήμανε ότι το ταμείο θα διεκδικήσει πίσω μέχρι και το τελευταίο ευρώ.

This entry was posted on Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου, 2011 at 18:48 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply