Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κοζάνη: “Ένα τραγούδι για την ομάδα της Κοζάνης” σήμερα στο Plaza…

Οκτώβριος 7th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Φιλικό την Κυριακή στις 4:30 μμ στο ΔΑΚ με τον ΠΥΡΣΟ…

http://3.bp.blogspot.com/-bI2zYn78rJw/To7vT46X5rI/AAAAAAAAPPU/pvxM3Dtegjc/s1600/F.C.KOZANH.jpgΣήμερα Παρασκευή, Κοζανίτες καλλιτέχνες (συμπεριλαμβανομένου και του Γρεβενιώτη Μάκη Σεβίλογλου), ενώνουν τις φωνές σε μια εκδήλωση που σκοπό έχει να προσφέρουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους για την ομάδα της Κοζάνης.

“Σήμερα στο 5ο χιλιόμετρο Κοζάνης -Πετρανών, σε έναν νέο χώρο που λέγεται Plaza, οι καλλιτέχνες της Κοζάνης τραγουδούν για την ομάδα της Κοζάνης, και σε τιμές “τρόικας”(ένα μπουκάλι απλό ουίσκι θα κοστίζει 60€), προσφέρουν τα έσοδα της εκδήλωσης σε εμάς”, δήλωσε στον StarFm 933 ο Γραμματέας της ομάδας Μανώλης Αμπατζίδης.

“Καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει στην Κοζάνη και  να βοηθήσει την πορεία της ομάδας της Κοζάνης. Σήμερα θα κάνουμε και την επίσημη παρουσίαση της ομάδας”… δήλωσε ο  Μανώλης Αμπατζίδης και αναφέρθηκε και στο παιχνίδι που θα γίνει αυτή την Κυριακή με την ομάδα του Πυρσού στο ΔΑΚ στα Γρεβενά στις 4:30μμ…
Ακούστε όλη τη συνέντευξη του Γραμματέα της ομάδας της Κοζάνης που έδωσε στον Λουκά Νίκου:

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΦΑΣ Πυρσός:
Ένα ακόμη δυνατό φιλικό –ίσως το σημαντικότερο μέχρι τώρα- θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι Γρεβενιώτες φίλαθλοι την Κυριακή 9-10-2011 και ώρα 4,30μ.μ. στο ΔΑΚ Γρεβενών, αφού ο Πυρσός θα τεθεί αντιμέτωπος με τη φιλόδοξη ομάδα της Κοζάνης, που έχει θέσει σα στόχο φέτος την άμεση επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Αλλά και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας με όπλο την πίστη στις δυνατότητές τους θα τεστάρουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε έναν πολύ αξιόμαχο αντίπαλο, η αναμέτρηση λοιπόν αναμένεται να προσφέρει ιδιαίτερες ποδοσφαιρικές συγκινήσεις στους φιλάθλους που θα το παρακολουθήσουν.

This entry was posted on Παρασκευή, Οκτώβριος 7th, 2011 at 15:36 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, Γ + Δ Εθνική, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΚΟΖΑΝΗ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply