Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Διευκρινιστική από του υπουργείο Παιδείας για τους επί πτυχίω φοιτητές…

7 Οκτωβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Διευκρινιστική εγκύκλιο προς όλα τα πανεπιστήμια έστειλε ο ειδικός γραμματέας ανώτατης εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας, Β. Παπάζογλου, σχετικά με την εξεταστική των επί πτυχίω φοιτητών

Όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο κατ΄ εξαίρεση, για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012 και αποκλειστικά οι επί πτυχίω φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει την εκπαιδευτική διαδικασία και δεν οφείλουν περισσότερα από πέντε μαθήματα, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε εξετάσεις κατά τη διάρκεια του χειμερινού εξαμήνου στην περίπτωση που δεν ήταν δυνατό να λάβουν μέρος στην εξεταστική περίοδο του Σεπτεμβρίου λόγω καταλήψεων.

Οι επί πτυχίω φοιτητές, που οφείλουν περισσότερα από πέντε μαθήματα, μπορούν να συμμετέχουν στις εξετάσεις έπειτα από σχετική αίτησή τους και απόφαση του οικείου τμήματος.

Λ.Π.

This entry was posted on Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου, 2011 at 21:27 and is filed under ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply