Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αναβολή της δίκης Σεργιανόπουλου

Οκτώβριος 7th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Για τις 12 Οκτωβρίου του 2012 αναβλήθηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο η δίκη του 33χρονου Γεωργιανού που έχει ομολογήσει πως σκότωσε στις 4 Ιουνίου του 2008 με 21 μαχαιριές τον ηθοποιό Νίκο Σεργιανόπουλο

Σε πρώτο βαθμό ο 33χρονος δράστης καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 20 ετών και 10 μηνώνΗ εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε καθώς, λόγω των κινητοποιήσεων των σωφρονιστικών υπαλλήλων, δεν πραγματοποιούνται σήμερα μεταγωγές κρατουμένων.

Σε πρώτο βαθμό ο 33χρονος δράστης καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 20 ετών και 10 μηνών, καθώς το δικαστήριο του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου εντίμου βίου.

Κατά της απόφασης αυτής ασκήθηκε έφεση κατά του νόμου, από τον αρμόδιο Εισαγγελέα Εφετών και έτσι ο νεαρός αλλοδαπός αντιμετωπίζει και πάλι στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

 

ΣΚΑΪ

This entry was posted on Παρασκευή, Οκτώβριος 7th, 2011 at 12:48 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply