Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η σιλικόνη στο στήθος την έσωσε από το μαχαίρωμα!

Οκτώβριος 5th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Τι μπορεί να σου κάνει ένα σιλικονάτο στήθος; Πολλά…και ειδικά αν ο σύζυγος θέλει να σε σκοτώσει

Προ πενταετίας, ένα ζευγάρι που φαίνεται ότι προσπαθούσε τουλάχιστον να τα πηγαίνει καλά στη σχέση του πέρασε την πόρτα του πλαστικού χειρούργου Σεργκέι Μπλόκχιν, στη Μόσχα, με σκοπό να επιλέξει το κατάλληλο ενθεμα σιλικόνης για να μεγαλώσει το στήθος της συζύγου.

Ο γιατρός μετά από τις απαραίτητες μετρήσεις και συζητήσεις, πρότεινε τελικά ένα μεγάλο “τεσσάρι” ένθεμα, το ζευγάρι δέχθηκε και η προσθετική επέμβαση έγινε επιτυχώς.

Προ ημερών, ωστόσο, αποδείχθηκε στην πράξη ότι το τζελ σιλικόνης εκτός από το να αναστηλώσει το στήθος της κυρίας και τη λίμπιντο του κυρίου, μπορεί να παίξει και το ρόλο ασπίδας σε επιθέσεις.

Μετά από έναν ιδιαίτερα έντονο καυγά, ο σύζυγος άρπαξε ένα μαχαίρι και εξαγριωμένος χτύπησε την 40χρονη πλέον κυρία του στην καρδιά, επάνω στο αριστερό στήθος, όπως γράφει η Moskovsky Komsomolets.

Το μέγεθος και το υλικό του εμφυτεύματος ωστόσο εμπόδισαν τη λάμα ακόμη και να φτάσει στο θώρακα, σώζοντας την γυναίκα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα, τις επόμενες ημέρες πήγε ξανά στην ίδια κλινική και αντικατέστηκε το “τραυματισμένο” ένθεμα με νέο.

Πιθανότατα με τα χρήματα του συζύγου που σίγουρα δεν έχει χρόνο να τα απολαύσει, μετά την απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση στην οποία προχώρησε.

Αν δεν ακολουθούσε τα στερεότυπα, θα γλίτωνε και τα λεφτά, πέντε χρόνια πριν, και τα μπλεξίματα σήμερα…

 

Νewsit.gr

This entry was posted on Τετάρτη, Οκτώβριος 5th, 2011 at 15:05 and is filed under HOT-LIFESTYLE, ΓΥΝΑΙΚΑ, ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply