Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε “Γρεβενιώτης”

Πως έγινε το “μεγάλο κόλπο” σε τράπεζα του αεροδρομίου με λεία 1 εκατομμύριο ευρώ!

Οκτώβριος 4th, 2011 by Χρήστος Μίμης

H ληστεία της χρονιάς εκτελέστηκε μέρα μεσημέρι από έναν και μοναδικό άνθρωπο ο οποίος ηταν ντυμένος εργάτης και έσπασε όλα τα συστήματα ασφαλείας.
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στις 4,30 το μεσημέρι της Κυριακής, ένας άνδρας με μια εργαλειοθήκη στα χέρια μπαίνει στο χώρο του αεδρομίου από την είσοδο 3 των αφίξεων, δηλαδή εκεί ακριβώς που βρίσκεται το υποκατάστημα της τράπεζας. Περνάει τους φρουρούς λέγοντας τους πως ήρθε να εκτελέσει τεχνικές εργασίες για τις οποίες είχε ενημερώσει τηλεφωνικά τις προηγούμενες μέρες. Αφου μπήκε στην τράπεζα έβγαλε όπλο, απείλησε τους 3 υπαλλήλους, 2 γυναίκες και έναν άντρα και τους ανάγκασε να τον οδηγήσουν στον ειδικό χώρο που φυλάσσεται το χρηματοκιβώτιο.

Αφού έβγαλε 3 σχολικές τσάντες από την εργαλειοθήκη του, τις γέμισε με χρήματα που συμφωνα με τις πληροφορίες ξεπερνούν το 1 εκατομμυριο ευρώ.

Στη συνέχεια και δίχως ο ληστής να χάσει την ψυχραιμία του, κλειδωσε τους υπαλλήλους στον ειδικό χώρο και έφυγε σαν κύριος. Μάλιστα κατά την έξοδό του από την τράπεζα χαιρέτησε τους αστυνομικούς και βγήκε από το χώρο του αεροδρομίου. Κατευθύνθηκε στην πιάτσα των ταξί και διέφυγε.


Ο ΛΗΣΤΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΕΦΥΓΕ

Το πόσο ψύχραιμος ήταν ο ληστής φαίνεται και από τον τρόπο με τον οποίο διέφυγε. Προκειμένου να μην κινήσει καθόλου υποψίες, περιμένε υπομονετικά να έρθει η σειρά του καθώς προηγούνταν μια ανυποψίαστη γυναίκα. Ηρθε το πρωτο ταξί, έφυγε η γυναίκα και μετά ακολούθησε άλλο ταξί με το οποίο έφυγε ο ληστής.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι κάμερες ασφαλείας του αεροδρομίου έχουν καταγράψει τον ληστή ο οποίος είναι ψηλός και περίπου 40 ετών. Αγώνας δρόμου γίνεται και για τον εντοπισμό του ταξί με το οποίο διέφυγε ο ληστής.

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΑΜΠΡΟΣ ΧΑΒΕΛΑΣ

This entry was posted on Τρίτη, Οκτώβριος 4th, 2011 at 09:50 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply