Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΕΔΕ: Νικη ΠΑΣΟΚ – Πρόεδρος ο δήμαρχος Καλλιθέας Κώστας Ασκούνης

4 Οκτωβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Μεγάλη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της ΚΕΔΕ για τα όργανα της αυτοδιοίκησης. Η παράταξη η οποία υποστηρίχτηκε από το κυβερνών κόμμα έλαβε 255 ψήφους και εξέλεξε 16 έδρες. Η παράταξη η οποία υποστηρίχτηκε από τη Ν.Δ. έλαβε 179 ψήφους βγάζοντας 11 έδρες. Τρίτη ήρθε η ένωση δυνάμεων της Δημοκρατικής Αριστεράς και των Οικολόγων Πράσινων που με 22 ψήφους έβγαλαν 2 έδρες. Ο Συνασπισμός με 17 ψήφους έπιασε ακριβώς το εκλογικό μέτρο και εξέλεξε μια έδρα, ενώ το ΚΚΕ με 10 ψήφους δεν εξέλεξε αντιπρόσωπο στο διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΕ. Η ανεξάρτητη υποψηφιότητα του κ. Βουνάτσου πήρε 2 ψήφους (τη δική του και του προέδρου του ΔΣ Λέσβου) ενώ υπήρξαν και 2 άκυρα ψηφοδέλτια. Να σημειωθεί ότι σε σύνολο 500 εγγεγραμμένων ψήφισαν 487 αιρετοί.

Από τα αποτελέσματα αυτά και με δεδομένο ότι ο δήμαρχος Αθηναίων Γ.Καμίνης συμμετέχει εξ οφίτσιο στο ΔΣ της ΚΕΔΕ είναι πασίδηλο ότι ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔΕ είναι ο δήμαρχος Καλλιθέας Κώστας Ασκούνης.

 

Οtanews.gr

This entry was posted on Τρίτη, 4 Οκτωβρίου, 2011 at 08:10 and is filed under ΕΚΛΟΓΕΣ, Χωρίς κατηγορία. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply