Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Εκτός 3000 εργαζόμενοι στην Υγεία

3 Οκτωβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Την πόρτα εξόδου θα δουν τις επόμενες ημέρες πάνω από 3000 εργαζόμενοι σε φορείς του τομέα υγείας καθότι επισπεύδεται η εφεδρεία σε όλο το δημόσιο

Μετά τις πιέσεις της τρόικας η κυβέρνηση προχωρά μια ώρα αρχύτερα στην εφεδρεία εργαζομένων στο δημόσιο τομέα. Στην υγεία οι λίστες έχουν ήδη βγει από τους επικεφαλής των φορέων και πλέον είναι ξεκάθαρο ποιοι εργαζόμενοι θα μπουν στον πάγο με το 60% του μισθού τους τις επόμενες ημέρες.

Πρόκειται μόνο για το 10% των εργαζομένων στον τομέα της υγείας καθώς όλα δείχνουν πως το 25% θα λάβει τελικώς το χαρτί της εφεδρείας.

Στο στόχαστρο κυβέρνησης και τρόικας όσοι βρίσκονται κοντά στη συνταξιοδότηση αλλά και όσοι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις δηλαδή τις επιστημονικές γνώσεις αλλά και όσοι κατέχουν διοικητικές θέσεις που δε θεωρούνται αποτελεσματικές σε περίοδο κρίσης.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος πάντως όπως αναφέρουν πληροφορίες, έχει δώσει ήδη εντολή στους επικεφαλής των χρηματοδοτούμενων φορέων υγείας να ετοιμάσουν και τους δεύτερους καταλόγους με τους υπαλλήλους που θα μπουν στην εφεδρεία ώστε να καλυφθεί ένα ποσοστό 25 με 30%.

www.iatropedia.gr

This entry was posted on Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου, 2011 at 20:45 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply