Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Απεργία την Τετάρτη στους ΟΤΑ

Οκτώβριος 3rd, 2011 by Χρήστος Μίμης

Ανακοίνωση της ΠΟΕ ΟΤΑ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) ανακοινώνει τη συνέχιση των κινητοποιήσεων της εν’ όψει και της 24ωρης Πανελλαδικής απεργίας που έχει προκηρύξει για την ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και η Γ.Σ.Ε.Ε.

Τη ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 οι εργαζόμενοι στους Ο.Τ.Α., με ευθύνη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων, θα προχωρήσουν σε κατάληψη όλων των Δημοτικών Γκαράζ και των Χ.Υ.Τ.Α. Η κατάληψη θα διαρκέσει μέχρι και την έναρξη της απεργίας της Τετάρτης 5 Οκτωβρίου 2011.

Ταυτόχρονα, θα πραγματοποιηθούν Γενικές Συνελεύσεις και Συγκεντρώσεις στους χώρους εργασίας των Ο.Τ.Α. με σκοπό την ενημέρωση για τα εξοντωτικά μέτρα της κυβέρνησης και την απάντηση που πρέπει να δώσουν σε αυτά οι εργαζόμενοι του κλάδου. Σε περίπτωση δε που η κυβέρνηση ζητήσει από τους Δήμους στοιχεία ή πίνακες με ονόματα υπαλλήλων για την ένταξη τους στην εργασιακή εφεδρεία, η κατάληψη του γραφείου προσωπικού του Δήμου και η αποτροπή αποστολής κάθε τέτοιας βεβαίωσης θα αποτελέσει την πρώτη αντίδραση των εργαζομένων.

Την ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 οι εργαζόμενοι στους Ο.Τ.Α. θα συμμετάσχουν στην 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ που έχει προκηρύξει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ., ενάντια στον εργασιακό μεσαίωνα το οποίο επιχειρεί να επιβάλει στη χώρα η κυβέρνηση, τη φτώχια και την ανεργία. Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα συγκεντρωθούν έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24-Πλατεία Καραϊσκάκη-Αθήνα) στις 10.30 το πρωί και από εκεί θα κάνουν πορεία με προορισμό την Πλατεία Κλαυθμώνος, όπου στις 11.00 π.μ. έχει προγραμματισθεί η απεργιακή συγκέντρωση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και της Γ.Σ.Ε.Ε.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

This entry was posted on Δευτέρα, Οκτώβριος 3rd, 2011 at 18:01 and is filed under ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΕΡΓΑΣΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply