Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά: Επιτυχής η Ποδηλατοβόλτα στους δρόμους των Γρεβενών που διοργάνωσε το ΚΠΕ

30 Σεπτεμβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ποδηλατοβόλτα που διοργάνωσε το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.) Γρεβενών, σε συνεργασία με το 4ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών και την Ένωση Ποδηλατιστών Γρεβενών την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011, στο πλαίσιο του εορτασμού της «Παγκόσμιας Ημέρας Χωρίς Αυτοκίνητο».


Η ποδηλατοβόλτα ξεκίνησε στις 12:00μ.μ. από τη Μαθητική Εστία Γρεβενών, με τη συμμετοχή τριάντα πέντε (35) ποδηλατιστών, εκ των οποίων εικοσιένα (21) μαθητές της Ε΄ Δημοτικού του 4ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών, με υπεύθυνο συνοδό εκπαιδευτικό. Η διαδρομή που ακολουθήθηκε ήταν η : (Αφετηρία) Μαθητική Εστία Γρεβενών -> Δημαρχείο Γρεβενών -> Κεντρική Πλατεία Γρεβενών (έγινε στάση και μοιράστηκαν φυλλάδια από τους μαθητές στους πολίτες των Γρεβενών για την ανάδειξη του εναλλακτικού αυτού τρόπου μετακίνησης, που συμβάλει στην βελτίωση της υγείας μας και είναι φιλικός προς το περιβάλλον) -> Παύλου Μελά-> Μακεδονομάχων -> 13ης Οκτωβρίου -> Κ. Ταλιαδούρη (έως Μαθητική Εστία Γρεβενών).


Το Κ.Π.Ε. Γρεβενών επιθυμεί να εκφράσει τις θερμότερες ευχαριστίες του στο Τμήμα Τροχαίας Γρεβενών, για το σχεδιασμό και την υλοποίηση των μέτρων συνοδείας για τη διοργάνωση της ποδηλατοβόλτας καθώς και στην Ένωση Ποδηλατιστών Γρεβενών, στη Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών και στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών για την πολύτιμη συνεργασία και συμμετοχή τους.

Φωτογραφίες από την ποδηλατοβόλτα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας (http://www.kpe-ziaka.gr).

This entry was posted on Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, 2011 at 14:51 and is filed under ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply