Σανκαρέ, Ούμπιντες, Γιακούποβιτς και Ακόστα ξανασμίγουν με τον Σάκη Τσιώλη

Ούτε έναν ούτε δυο ούτε τρεις. Συμφωνία με 4 ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου ανακοίνωσε ο Άρης, στο δυναμικό του οποίου θα ενταχθούν ο Καλίφα Σανκαρέ, ο Χαβιέρ Ούμπιντες, ο Έλντιν Γιακούποβιτς (ΦΩΤΟ) και ο Νοέ Ακόστα μόλις ολοκληρωθεί και τυπικά η διαδικασία τοποθέτησης του Ολυμπιακού Βόλου στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Κίνηση που με βάση και σημερινή ανακοίνωση της ΕΠΟ χαρίζει αυτομάτως την ελευθερία τους.

Ο Άρης στην ανακοίνωση του παραθέτει στοιχεία για τους τέσσερις νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά:

►Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός Καλίφα Σανκαρέ έχει γεννηθεί στις 15 Αυγούστου του 1984, έχει ύψος 1.90 και είναι 80 κιλά. Πέρσι με την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου είχε 35 συμμετοχές και 4 γκολ, ενώ φέτος αγωνίστηκε σε 3 παιχνίδια του Europa League.

►Ο Ελβετός τερματοφύλακας Ελντίν Γιακούποβιτς έχει γεννηθεί στις 2 Οκτωβρίου του 1984, έχει ύψος 1.91 και είναι 81 κιλά.  Πέρσι με την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου είχε 36 συμμετοχές, ενώ φέτος αγωνίστηκε σε 3 παιχνίδια του Europa League.

►Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός Χαβιέρ Ούμπιντες Οράσιο έχει γεννηθεί  στις 9 Φεβρουαρίου του 1982, έχει ύψος 1.70 και είναι 70 κιλά. Έχει 56 συμμετοχές και 12 γκολ τα δύο τελευταία χρόνια με την φανέλα του Ολ. Βόλου, ενώ φέτος αγωνίστηκε σε 1 παιχνίδι  του Europa League.

►Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός Νόε Ακόστα Ριβέρα έχει γεννηθεί στις 10 Δεκεμβρίου του 1983, έχει ύψος 1.77 και είναι 1 κιλά. Από πέρσι τον Ιανουάριο με την φανέλα του Ολ. Βόλου είχε 21 συμμετοχές, ενώ φέτος αγωνίστηκε σε 4 παιχνίδια του Europa League και πέτυχε ένα γκολ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Άρη “αύριο οι ποδοσφαιριστές θα υπογράψουν τα συμβόλαιά τους και στην συνέχεια τις επόμενες μέρες  θα πραγματοποιηθεί και η επίσημη παρουσίασή τους (όταν βρεθούν πλέον και οι 4 στην Θεσσαλονίκη με δεδομένο ότι πρέπει και να μεταφέρουν τις οικογένειές τους από τον Βόλο)”.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.