Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τρεις Κηδείες σήμερα στα Γρεβενά

Σεπτέμβριος 29th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Τρία προσφιλή πρόσωπα φεύγουν σήμερα για πάντα από κοντά μας. Στις 3:00μμ θα πραγματοποιηθεί η Κηδεία στην Ευαγγελίστρια, του Παναγιώτη Παπαλάμπρου που έφυγε σε ηλικία 77 χρονών, του πατέρα του Γιάννη, της Μαρίας και της Στέλλας.

Μία ώρα αργότερα, (στις 4:00μμ) στην ίδια εκκλησία θα αποχαιρετήσουμε τον Κλέαρχο Ηλία που ήταν 56 χρονών και στις 5:00μμ τον Βασίλη Δημόπουλο που έφυγε ξαφνικά σε ηλικία 59 ετών.

Επιτρέψτε μου να κάνω μία ξεχωριστή αναφορά στον φίλο Βασίλη ο οποίος ήταν αθεράπευτα Γρεβενιώτης. Είχε διατελέσει Γραμματέας της Ν.Ε.ΠαΣοΚ Γρεβενών και γνώριζε από πρώτο χέρι τα προβλήματα των συμπολιτών του. Συχνά μου εκμυστηρευόταν σκέψεις του που είχαν να κάνουν με την ανάπτυξη και την προοπτική των Γρεβενών. Πριν από μερικές ημέρες που ανταμώσαμε, μου μιλούσε για την οικονομική κρίση και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες των Γρεβενών. Πίστευε πάντως πως τα πράγματα θα φτιάξουν. Δυστυχώς δεν θα είναι μαζί μας για να το δει. Κουράγιο στα παιδιά του Νίκο και Ηλία και στην λατρευτή του σύζυγο Βάσω.

This entry was posted on Πέμπτη, Σεπτέμβριος 29th, 2011 at 11:09 and is filed under Χωρίς κατηγορία. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply