Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Tο facebook συνδρομητικό;

Σεπτέμβριος 28th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Ποια είναι τα σχέδια της ιστοσελίδας

Ένα κύμα πανικού εξαπλώθηκε στο Facebook, μόλις το κοινωνικό δίκτυο παρουσίασε το νέο σχεδιασμό «Timeline» του προφίλ του την Πέμπτη και δεν περιοριζόταν μόνο στις συνήθεις ανησυχίες σχετικά με τις αλλαγές στο site, αλλά κυρίως για το αν υπήρχε πιθανότητα να γίνει συνδρομητικό κάτι που θα απέτρεπε αρκετό κόσμο από το να συνεχίσει να είναι μέλος του Facebook.

Μπορείτε να ηρεμήσετε, αφού πρώτα απ’ όλα ακόμα η αρχική σελίδα του σας προδιαθέτει να εγγραφείτε τονίζοντας ότι είναι δωρεάν και ότι πάντα θα μείνει δωρεάν και δεύτερον δεν έχει προχωρήσει σε καμία σχετική ανακοίνωση, δήλωση, ούτε καν πρόταση που θα μπορούσε να υπονοήσει κάτι τέτοιο.

Όπως και να ‘χει τουλάχιστον προς το παρόν παρά τα διάφορα μηνύματα που εμφανίστηκαν, δεν φαίνεται να είναι στα άμεσα σχέδια του facebook να αρχίσει να χρεώνει τις παραδοσιακές «υπηρεσίες» του μέχρι τώρα, εξόν από τις πρόσθετες μουσικές και γενικά πολυμέσων που ούτως ή άλλως είναι από συνεργαζόμενες εταιρείες και όχι από το ίδιο.

proho.gr

This entry was posted on Τετάρτη, Σεπτέμβριος 28th, 2011 at 12:05 and is filed under ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply