Ένα αποτρόπαιο έγκλημα αποκαλύπτεται στην περιοχή Κοζάνης Γρεβενών με θύμα έναν νέο άνδρα

Το ύψος του, η ηλικία του και το χρονικό διάστημα του θανάτου, ταιριάζουν με τα στοιχεία του Κωστή Πολύζου του 23χρονου από τη Σιάτιστα Κοζάνης, που αναζητούσε η εκπομπή την περασμένη Παρασκευή. Ένα πρόσθετο στοιχείο που ενισχύει αυτήν την εκδοχή και δημιουργεί καυτά ερωτήματα, είναι ότι ο νεαρός βρέθηκε θαμμένος κοντά σε κτήμα που ανήκει στην οικογένεια του πατριού του.

Ο άτυχος νέος ήταν θαμμένος σε βάθος 70 περίπου πόντων στη θέση Πασά Γεφύρι. Η περιοχή βρίσκεται στα σύνορα των νομών Κοζάνης – Γρεβενών κοντά στη Σιάτιστα όπου έμενε ο Κωστής Πολύζος. Την αναγνώριση δυσχεραίνει η κατάσταση του πτώματος αφού ήταν καταφαγωμένο από τα σκυλιά και τα άγρια ζώα της περιοχής. Το βρήκε τυχαία κυνηγός την περασμένη Κυριακή αλλά ειδοποίησε τις Αρχές μία μέρα μετά, τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου.

Η μητέρα και ο πατριός του Κωστή, δήλωσαν στο «Τούνελ: Ευχόμαστε να μην είναι το παιδί μας και περιμένουμε από την Αστυνομία τα νεότερα. Μας παραξενεύει το γεγονός ότι το πτώμα βρέθηκε κοντά σε ένα κτήμα που διατηρούμε σαν οικογένεια και έχουμε εκεί τα μελίσσια μας.

Το ιστορικό

Ο Κωστής χάθηκε γύρω στα μεσάνυχτα της Παρασκευής 18 Φεβρουαρίου 2011, από το σπίτι του στη Σιάτιστα Κοζάνης. Εκείνη τη νύχτα έβρεχε καταρρακτωδώς και φυσούσε. Τη νύχτα αυτή επέλεξαν να εξαφανίσουν το άτυχο παιδί. Ο μικρότερος αδελφός του μετέφερε στην κάμερα του ”Τούνελ” την εξής εικόνα: Ένα άγνωστο αυτοκίνητο σταμάτησε έξω απ’ το σπίτι της οικογένειας τους. Ο Κωστής μιλούσε και γελούσε με τον άγνωστο οδηγό, πήρε απ’ το σπίτι μια ομπρέλα και βγήκε για λίγο με σκοπό να επιστρέψει. Στο σπίτι βρισκόταν και η μητέρα των δύο παιδιών, που περιέγραφε απ’ την αρχή την ίδια εικόνα. Επέμενε μάλιστα πως ο Κωστής πριν φύγει, τους είπε ότι θα πήγαινε για λίγο στο απέναντι σπίτι που έμενε ο φίλος του ο Σπύρος, κάτι που δεν δέχεται ο φίλος και γείτονας που μίλησε στο ”Τούνελ” για τη μοιραία νύχτα. Όπως προέκυψε από την έρευνα μας, ο Κωστής δεν προγραμμάτιζε έξοδο και το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να πάει σπίτι του και να ξεκουραστεί. Γείτονες που μίλησαν στην εκπομπή, τον είδαν να φεύγει απ’ το σπίτι του φίλου του γύρω στις 11:30 τη νύχτα και να μπαίνει στο δικό του. Κανείς όμως δεν τον είδε να βγαίνει… Κανένας δεν είδε και δεν άκουσε το άγνωστο αυτοκίνητο, τη μοιραία εκείνη νύχτα…

Δείτε το βίντεο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.