Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ο Ηρακλής!

Σεπτέμβριος 27th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Μαύρη μέρα για τον «Γηραιό»

Στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ο Ηρακλής!Αφότου το Πολιτικό Εφετείο απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα και απέκλεισε κάθε πιθανότητα επιστροφής στη Σούπερ Λίγκα, έρχεται και η ΕΕΑ να αποκλείσει εντελώς τον Ηρακλή από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94,6, η Επιτροπή δεν έδωσε πιστοποιητικό συμμετοχής στον «Γηραιό» (όπως έκανε αντίθετα με Λεβαδειακό, Δόξα, ΑΕΛ και Πανσερραϊκό) και οριστικοποίησε πως εκείνος θα αγωνίζεται στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα τη νέα σεζόν.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Ηρακλής (που εξετάζεται το αν κατέθεσε καν φάκελο) δεν πήρε άδεια από την ΕΕΑ. Δεν πήρε, δε, ούτε προθεσμία για να καταθέσει νέο -όπως έγινε με κάποιες άλλες ομάδες που έχουν τυπικές εκκρεμότητες να διευθετήσουν. Έτσι, πλέον θεωρείται και επίσημα ομάδα του Περιφερειακού Πρωταθλήματος.

Αντίθετα, ο δρόμος για να θεωρηθούν ομάδες της Σούπερ Λίγκας (εφόσον Λάρισα και Πανσερραϊκός δεν δικαιωθούν την Τρίτη στο Διαιτητικό Δικαστήριο) άνοιξε και επίσημα για τους Δόξα Δράμας και Λεβαδειακό.

Όπως ήταν γνωστό απ’ την περασμένη Τρίτη, μόνο το τυπικό απέμενε για να αδειοδοτηθούν οι δύο ομάδες (αλλά και οι ΑΕΛ και Πανσερραϊκός) και μόνο η προσωρινή διαταγή που είχαν εξασφαλίσει τότε Καβάλα και Βόλος δέσμευε την Επιτροπή από το να τους παρέχει άδεια.

Παρόλο, λοιπόν, που αυτό έγινε και για τις τέσσερις ομάδες τη Δευτέρα, αξίζει να σημειωθεί πως στις περιπτώσεις της Δόξας και του Λεβαδειακού έγινε κατά πλειοψηφία (και όχι ομόφωνα, όπως για ΑΕΛ και Σέρρες), αφού κάποια μέλη της Επιτροπής ψήφισαν εναντίον, λόγω της εμπλοκής τους στην υπόθεση με τα στημένα.

sport-fm.gr

This entry was posted on Τρίτη, Σεπτέμβριος 27th, 2011 at 11:28 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply