Με επιστολές του ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης ευχαριστεί τον Στρατό, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Ελληνική Αστυνομία και το προσωπικό του Δήμου για τη βοήθειά τους κατά την επίσημη επίσκεψη του κκ.Βαρθολομαίου στα Γρεβενά.  Αναλυτικά αναφέρει:

Ευχαριστήριο μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών προς τον Στρατό
Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Διοικητή του Α΄ Σώματος Στρατού Κοζάνης Υποστράτηγο κ. Κεχαγιά, τον Διοικητή της 15ης Ταξιαρχίας Καστοριάς Ταξίαρχο κ. Ευαγγελίδη και τον Διοικητή του 586 Μ/Π/ Τ.Π Γρεβενών Αν/χη κ. Αδάμο, για την αμέριστη βοήθεια τους και ιδιαιτέρως για την διάθεση του αγήματος και της στρατιωτικής μπάντας, προς απόδοση τιμών κατά την ημέρα άφιξης της Α. Θ. Παναγιότητος Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου στα Γρεβενά στην Κεντρική Πλατεία την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011 και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό.

Ευχαριστήριο μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη προς την Πυροσβεστική
Ο Δήμαρχος Γρεβενών εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Θεόδωρο Καίσαρη Γρεβενών για τα μέτρα ασφάλειας που ελήφθησαν κατά τη διάρκεια της τριήμερης επίσκεψης της Α.Θ. Παναγιότητος του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου στα Γρεβενά.

Συγχαίρει όλο το προσωπικό για την υποδειγματική και άριστη παρουσία του, χάριν της οποίας η επίσκεψη του Υψηλού προσκεκλημένου του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη μας κ.κ. Σεργίου κύλησε ομαλά και ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα.

Ευχαριστήριο μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών προς την Ελληνική Αστυνομία
Ο  κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αστυνομικό Διευθυντή Γρεβενών κ. Θεόφιλο Σούλτη για τα μέτρα τάξης, ασφάλειας και τροχαίας που ελήφθησαν κατά τη διάρκεια της τριήμερης επίσκεψης της Α.Θ. Παναγιότητος του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου στα Γρεβενά.

Συγχαίρει όλο το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών για την υποδειγματική και άριστη παρουσία του, χάριν της οποίας η επίσκεψη του Υψηλού προσκεκλημένου του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη μας κ.κ. Σεργίου κύλησε ομαλά και ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα.

Ευχαριστήριο μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών προς το προσωπικό του Δήμου
Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες του προς τα στελέχη του Δήμου Γρεβενών για την προετοιμασία της επίσκεψης της Α.Θ. Παναγιότητος του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου στα Γρεβενά.

Ιδιαιτέρως συγχαίρει τους οδηγούς του Δήμου, το Τμήμα Καθαριότητας, τη Δημοτική Αστυνομία και την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, το προσωπικό των οποίων υπερέβαλε εαυτόν, ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα κατά την τριήμερη παρουσία του Υψηλού Προσκεκλημένου του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη μας κ.κ. Σεργίου στα Γρεβενά.

Με εκτίμηση
Δημοσθένης Κουπτσίδης

Δήμαρχος Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.