150 στημένα και συλλήψεις ιταλών ποδοσφαιριστών

Ιταλία: Στο σκάνδαλο με τα στημένα και δύο ελληνικά ματςΟι εξελίξεις στην ιταλική υπόθεση των 150 «στημένων» αγώνων στους οποίους σημειώθηκε παράνομος στοιχηματισμός, είναι ραγδαίες. Σήμερα, Παρασκευή, μάλιστα ανακοινώθηκε η σύλληψη δύο υψηλόβαθμων στελεχών της ΙΝΤΡΑΛΟΤ.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Μαουρίτσιο Λόπεζ και Αντόνιο Ντε Σιμόνε, δύο ανθρώπους που φαίνεται να είχαν άμεση σχέση με την υπόθεση.

Οι ιταλικές Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τους 150 ύποπτους αγώνες, κυρίως από τις μικρές κατηγορίες, όμως υπάρχουν ματς και από την Serie A, για τα οποία παρατηρήθηκαν περίεργα ποσά στοιχηματισμού.

Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες στον κατάλογο των αναμετρήσεων είναι και τα ευρωπαϊκά ματς Παναθηναϊκός-Ντιναμό Τιφλίδας (30/7/2008) και Πανιώνιος-Νάπολι για το Ιντερτότο.

Tα υπόλοιπα ματς ευρωπαϊκών διοργανώσεων είναι: Γκρασχόπερς – Τσερνομόρετς, Μπνέι Γιεχούντα – Ντεπορτίβο, Άτον Βίλα – Οντένσε, Φενέρμπαχτσε – ΜΤΚ.

Τέλος στο πλαίσιο της έρευνας έχουν επίσης συλληφθεί και δύο ποδοσφαιριστές. Ο ένας είναι ο Κρίστιαν Μπιανκόνε, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Αβελίνο και αντιμετωπίζει κατηγορίες ότι έστησε παιχνίδια με αντάλλαγμα να κερδίσει χρήματα από ανθρώπους που κινούνται στο χώρο της μαφίας του ποδοσφαίρου.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος είναι ο τερματοφύλακας Βιτάντζελο Σπανταβέκια, ο οποίος μαζί με τον Μπιανκόνε, σύμφωνα με την κατηγορία, είχε φροντίσει να χάσει η Σορέντο, ομάδα στην οποία αγωνίζονταν, το παιχνίδι με τη Γιούβε Στάμπια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.