Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Έφτασε στα Γρεβενά ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος αλλά με… επεισοδιακό τρόπο

Σεπτέμβριος 23rd, 2011 by Χρήστος Μίμης

Στα Γρεβενά βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής ο Οικουμενικός Πατριάρχης κκ Βαρθολομαίος όπου στις 7 το απόγευμα θα τύχει υποδοχής αρχηγού κράτους στην κεντρική πλατεία των Γρεβενών. Τον Πατριάρχη υποδέχθηκε στις 11:30 το μεσημέρι στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης ο Σεβ. Μητροπολίτης Γρεβενών κκ.Σέργιος αλλά στην συνέχεια, ένα τεχνικό πρόβλημα του αυτοκινήτου που θα τους μετέφερε οδικώς στα Γρεβενά (έχανε νερά) ανάγκασε τον Οικουμενικό Πατριάρχη να φτάσει τελικά στα Γρεβενά με την συνδρομή του 2ου αυτοκινήτου του Δήμου Γρεβενών που συνόδευε την πομπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star-fm.gr η έλευση στην πόλη έγινε γρηγορότερα από το αναμενόμενο αφού το 2ο  αυτοκίνητο του Δήμου ανέπτυξε μεγαλύτερη ταχύτητα από αυτή που ήταν υπολογισμένη να χρησιμοποιήσει το αυτοκίνητο που θα τον μετέφερε αρχικώς.

Στον StarFm 933 φιλοξενήθηκε σήμερα ο θεολόγος, νομικός , μέλος της Οργανωτικής επιτροπής και επί 30 χρόνια συνεργάτης του κκ Σεργίου, Ευάγγελος Λέκκος όπου μίλησε για την τριήμερη επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη στα Γρεβενά. Ακούστε το σημερινό πρόγραμμα της επίσκεψης:

This entry was posted on Παρασκευή, Σεπτέμβριος 23rd, 2011 at 15:56 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply