Συγκέντρωση ειδοποιήσεων και επιστροφή σε Δ.Ο.Υ. και Δ.Ε.Η. των έκτακτων χαρατσιών

Μετά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 21-09-2011 τα μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων Α/θμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης Νομού Γρεβενών αποφάσισαν τη συγκέντρωση των έκτακτων χαρατσιών της Εφορίας και στη συνέχεια του φόρου ακινήτων μέσω της Δ.Ε.Η. από τη Διοίκηση του Σωματείου μέχρι την Τετάρτη 28-09-2011 και στη συνέχεια την οργανωμένη και μαζική επιστροφή τους στη Δ.Ο.Υ. Γρεβενών με κινητοποίηση που θα οργανωθεί από τη Διοίκηση του Σωματείου.

Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης και τους σχεδιασμούς για την εφαρμογή της εργασιακής εφεδρείας και των απολύσεων, του νέου μισθολογίου-έκτρωμα, της μείωσης των συντάξεων και της συρρίκνωσης των ΒΑΕ, για τις αλλαγές στο συνταξιοδοτικό και τις εργασιακές σχέσεις, την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, τη διάλυση των ασφαλιστικών ταμείων, τις φοροεπιδρομές,την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας, την εμπορευματοποίηση την παιδείας, υγείας-πρόνοιας.

Καλούμε τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ να συντονίσουν τον αγώνα τους με τους άλλους εργαζόμενους στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, τους μικρομεσαίους αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενους, το μαθητικό και γυναικείο κίνημα γιατί όταν είμαστε όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα να αντιμετωπίσουμε τα αντιλαϊκά μέτρα, να βάλουμε φραγμό στα αντεργατικά σχέδια και να διεκδικήσουμε λύσεις που να ικανοποιούν το σύνολο των σύγχρονων αναγκών μας.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά και δυναμικά :

  • στη συγκέντρωση και επιστροφή των χαρατσιών,
  • στην 4ωρη Στάση Εργασίας που κήρυξε η ΠΟΕ-ΟΤΑ την Πέμπτη 22/9
  • στην 24ωρη Απεργία που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 5/10

ΜΑΖΙΚΑ, ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ, ΜΑΧΗΤΙΚΑ

Κανένας μόνος του!!!   Όλοι μαζί μπορούμε!!!

Η  Γενική  Συνέλευση

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.