Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Δακή επισκέφθηκε σήμερα ο Jacques DASQUE

Τον κ. Jacques DASQUE, Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Φρουτοπαραγωγών της Ευρώπης (A.R.E.F.L.H.) δέχθηκε στο Γραφείο του, την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν οι Αντιπεριφερειάρχες Κοζάνης Γιάννης Σόκουτης και Αγροτικής Οικονομίας και Φυσικού Περιβάλλοντος Πασχάλης Χαρούμενος, καθώς και ο Πρόεδρος του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού Νικόλαος Κουτλιάμπας.

Κατά τη διάρκειά της, ο κ. DASQUE ενημέρωσε τον κ. Δακή για την Ένωση Φρουτοπαραγωγών, στην οποία μετέχουν καλλιεργητές από 25 Περιφέρειες της Πορτογαλίας, της Ισπανίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας και του Βελγίου.

Αντικείμενο συζήτησης αποτέλεσε η συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην A.R.E.F.L.H. μέσω της οποίας γίνονται συντονισμένες ενέργειες που αφορούν την προώθηση των αγροτικών προϊόντων και τη διεκδίκηση των συμφερόντων των παραγωγών.

Να σημειωθεί, ότι στην εν λόγω Ένωση συμμετείχε άτυπα τα δύο τελευταία χρόνια και ο ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού.

Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Δακής εξέφρασε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για τις δραστηριότητες και τους στόχους της Ένωσης και τόνισε τη βούληση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για τη συμμετοχή της ως τακτικό μέλος της Ένωσης.

 

Γραφείο τύπου Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.