Βρισκόμαστε μπροστά στη δίνη μιας ανεύθυνης και επικίνδυνης πλέον πολιτικής της κυβέρνησης του μνημονίου που σφυροκοπά ανελέητα την εκπαίδευση της χώρας μας, απαξιώνοντας όχι μόνο οικονομικά αλλά και επαγγελματικά τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και το σπουδαιότερο απαξιώνουν τους ίδιους τους μαθητές που καλούνται να κάνουν μάθημα …χωρίς βιβλία!!!! Με dvd παραγωγής οικογένειας Διαμαντοπούλου…. που θα “παίζουν” σε ανύπαρκτους υπολογιστές και διαδραστικούς πίνακες που δήθεν θα μοιράζονταν σε όλα τα σχολεία από πέρυσι!!!!

Αυτό είναι το «νέο σχολείο» της κας Διαμαντοπούλου…. Με πρωταγωνιστή το μαθητή!!!

Πρώτα ο μαθητής .. χωρίς βιβλία!!!

Με αλαλούμ στις μετακινήσεις μαθητών και τους γονείς να βρίσκονται στα όρια νευρικής κρίσης!!εξαναγκάζοντάς τους σε υποχρεωτικές μεταγραφές των παιδιών τους σε σχολεία που δεν επιθυμούν με μοναδικό κριτήριο –μειονέκτημα τη μεταφορά τους από τον τόπο κατοικίας τους.

Πρώτα ο μαθητής χωρίς σχολεία!!!

Καταφέρατε να κλείσετε τα περισσότερα σχολεία στην περιφέρεια, όταν σε γειτονικούς νομούς ανακαλούνται ακόμα αποφάσεις κατάργησης!!!

Πρώτα ο μαθητής χωρίς μέλλον για την παιδεία!!!

Γιατί κύριοι της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ , κατά τους θερινούς μήνες δεν προετοιμάσατε τη νέα σχολική χρονιά όπως συνέβαινε τα τελευταία 50 χρόνια!!!ή μήπως ήταν πιο σημαντικό να ασχολείστε  με το κλείσιμο και άλλων  σχολείων και με  τη διάλυση των οικογενειών των συναδέλφων μας που δεν αποσπάστηκαν ακόμα?

Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά στην πατρίδα μας εσείς έχετε το «σθένος» να βολεύετε ακόμα και σήμερα «ημετέρους»  και να αμοίβονται  χωρίς να εργάζονται, γιατί…πρόκειται να καταλάβουν θέση  στελέχους που μόλις  χθές  προκηρύχθηκε!!!αυτή είναι η αξιοκρατία σας……

Τελικά  «λεφτά υπάρχουν» όπως…. πρώτα ο μαθητής σε… « σχολεία χωρίς βιβλία!»!!

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

ΔΑΚΕ/ΠΕ  ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.