Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Ρώσος μεγιστάνας Λεμπέντεφ δέρνει on air Ρώσο δισεκατομμυριούχο (Βίντεο)

Σεπτέμβριος 20th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος και ιδιοκτήτης δύο βρετανικών εφημερίδων Αλεξάντερ Λεμπέντεφ, γρονθοκόπησε τον Σεργκέι Λομπόσκι Ρώσο δισεκατομμυριούχο σε εκπομπή στη Βρετανική τηλεόραση ρίχνοντας τον από την καρέκλα του

Ο Αλεξάντερ Λεμπέντεφ, ιδιοκτήτης της εφημερίδας Independent και της Evening Standard, χτύπησε τον Λομπόσκι κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης σχετικά με την παγκόσμια οικονομική κρίση.

Ένα απόσπασμα από την εκπομπή δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του καναλιού NTV το οποίο δείχνει τον Ρώσο μεγιστάνα, και πρώην πράκτορα της KGB, να χτυπάει νευριασμένος τον Λομπόσκι και να τον ρίχνει από την καρέκλα του.

Στο blog του, ο Λεμπέντεφ δικαιολόγησε την επίθεση λέγοντας πως ο  Λομπόσκι του συμπεριφέρθηκε με έναν επιθετικό και πολύ αγενή τρόπο σε όλη τη διάρκεια της συζήτησης.

Ο Λομπόσκι , ο οποίος είναι επικεφαλής του Ομίλου Mirax εταιρείας ακινήτων, σηκώθηκε γρήγορα και δεν φάνηκε να χτύπησε σοβαρά.

Ωστόσο, αργότερο κυκλοφόρησαν φωτογραφίες οι οποίες τον έδειχναν με ματωμένο χέρι και σκισμένο παντελόνι.

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα από την εκπομπή.

This entry was posted on Τρίτη, Σεπτέμβριος 20th, 2011 at 11:05 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply