Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Οριστικά στη Γ’ Εθνική ο Ηρακλής

Σεπτέμβριος 20th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Επιμένει ο «γηραιός» στα ασφαλιστικά μέτρα

Με τη βούλα… στη Γ’ Εθνική ο Ηρακλής!Χωρίς καν να μπει το θέμα σε συζήτηση, το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ επικύρωσε τη Δευτέρα την απόφαση της εκτελεστικής γραμματείας της ομοσπονδίας, σύμφωνα με την οποία ο Ηρακλής υποβιβάζεται στη Football League 2, λόγω της προσφυγής του στα πολιτικά δικαστήρια. Επιμένει ο «γηραιός» στα ασφαλιστικά μέτρα που εκδικάζονται την Τρίτη το πρωί.

Μία μέρα πριν την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει ο Ηρακλής στο Διοικητικό Εφετείο, με τα οποία ουσιαστικά ζητεί την ακύρωση της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ που τον υποβιβάζει οριστικά στη Β’ Εθνική λόγω της πλαστογραφίας, το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας έβαλε και τη… σφραγίδα στον υποβιβασμό του στην τρίτη τη τάξει κατηγορία!

Η εκτελεστική γραμματεία της ΕΠΟ είχε λάβει την απόφαση να «ρίξει» τον Ηρακλή στη Football League 2 από την περασμένη εβδομάδα, λόγω της προσφυγής του στα πολιτικά δικαστήρια, γεγονός που συνιστά παραβίαση του καταστατικού της ομοσπονδίας.

Το Δ.Σ. της ΕΠΟ που συνεδρίασε τη Δευτέρα, έπρεπε να επικυρώσει το πρακτικό αυτής της απόφασης ώστε να ισχύσει. Κάτι που τελικά έγινε με… συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς αντιδράσεις και χωρίς να μπει το θέμα σε συζήτηση.

Με τον «γηραιό», λοιπόν, να βρίσκεται ήδη στη Γ’ Εθνική, το πρωί της Τρίτης εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει. Την ίδια στιγμή, δεν είναι καθόλου βέβαιο αν ο ιστορικός σύλλογος παραμείνει γενικώς στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, καθώς θα πρέπει να αδειοδοτηθεί και από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Αν δεν του δοθεί πιστοποιητικό λόγω των σημαντικών ελλείψεων που φημολογείται πως υπάρχουν στον φάκελο του, θα αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί τελικά στο περιφερειακό πρωτάθλημα…

Άρης Ασβεστάς

This entry was posted on Τρίτη, Σεπτέμβριος 20th, 2011 at 09:47 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply