Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Οριστικά στην Γ’ Εθνική ο Ηρακλής!

Σεπτέμβριος 20th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Το ΔΣ της ΕΠΟ με συνοπτικές διαδικασίες επικύρωσε τον υποβιβασμό του Ηρακλή στη Footaball League 2 λόγω της προσφυγής του στα πολιτικά δικαστήρια. Ο γηραιός έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα τα οποία εκδικάζονται σήμερα Τρίτη

Η δικαστική διαμάχη του Ηρακλή συνεχίζεται αλλά τα μηνύματα δεν είναι αισιόδοξα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο γηραιός έχει καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων με τα οποία ζητάει την ακύρωση της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για τον υποβιβασμό του στη Football League.

Όμως ενώ η εκδίκαση τους είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη, το ΔΣ της ΕΠΟ επικύρωσε την απόφαση της εκτελεστικής της γραμματείας που υποβιβάζει οριστικά τον Ηρακλή στη Football League 2, λόγω της προσφυγής του στα πολιτικά δικαστήρια.

Πάντως τα προβλήματα για τον Ηρακλή δεν τελειώνουν εκεί αφού εκκρεμεί και η άδεια που πρέπει να πάρει από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για να συμμετάσχει στην Football League 2. Αν δεν καταφέρει να αδειοδοτηθεί θα αναγκαστεί να παίξει στο περιφερειακό πρωτάθλημα.

Newsit

This entry was posted on Τρίτη, Σεπτέμβριος 20th, 2011 at 12:47 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply