Με τον Βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ κ. ΧΑΝΤΑΒΑ Αθανάσιο, συναντήθηκε την Παρασκευή 16-9-2011 το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων  Γρεβενών, προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα της επίλυσης του κτιριακού προβλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο κ. ΧΑΝΤΑΒΑΣ επιβεβαίωσε ότι παραχωρήθηκε προς χρήση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη το οικόπεδο όπου στεγάζονται οι εγκαταστάσεις του ΟΓΕΕΚΑ «ΔΗΜΗΤΡΑ» και ότι πλέον είναι θέμα των αρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων να αποφασίσουν αν το νέο Αστυνομικό Μέγαρο Γρεβενών θα υλοποιηθεί με ανακατασκευή των ήδη υπαρχουσών εγκαταστάσεων ή με ανέγερση νέων μέσω του προγράμματος ΣΔΙΤ.

Το Δ.Σ. της ΕΑΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ευχαρίστησε θερμά τον κ. Χαντάβα για το ενδιαφέρον και τις ενέργειες του στο θέμα της κατασκευής νέου κτιρίου, αφού η εξασφάλιση του συγκεκριμένου χώρου αποτελεί σημαντικό και θεμελιώδες ζήτημα για την πρόοδο των εργασιών. Τόνισε όμως ότι αυτό μόνον δεν αρκεί και χρειάζεται να ενταθούν οι προσπάθειες πίεσης προς την κεντρική εξουσία ώστε να δοθεί το συντομότερο δυνατόν λύση στο δίκαιο αίτημα όχι μόνο των Αστυνομικών, αλλά και της Γρεβενιώτικης κοινωνίας.

Επίσης κατά την διάρκεια της συζήτησης έγινε αναλυτική ενημέρωση στον κ. Βουλευτή σχετικά με τις άδικες, υπέρμετρες και συνεχιζόμενες περικοπές σε βάρος του μισθού των ενστόλων, για τους οποίους πλέον τίθεται θέμα επιβίωσης, όπως φυσικά και για όλες τις κοινωνικές  ομάδες των χαμηλόμισθων συμπολιτών μας.

Τέλος και με αφορμή τα δύο τραγικά θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα που συνέβησαν πρόσφατα επί της Εγνατίας Οδού στην περιοχή μας με αποτέλεσμα να θρηνήσουμε μέσα σε δύο ημέρες τέσσερις νεκρούς και δεκάδες τραυματίες, υπομνήσθηκε για μια ακόμη φορά η πάγια θέση της Ένωσης μας για ίδρυση στα Γρεβενά Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων το οποίο θα προσφέρει την απαραίτητη αστυνόμευση που απαιτείται για ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό αυτοκινητόδρομο, θέση την οποία ο κ. Χαντάβας ενστερνίσθηκε πλήρως και δεσμεύθηκε ότι θα την προωθήσει προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Χρήστος ΤΡΙΓΩΝΗΣ
Ο ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ιωάννης ΨΕΥΤΟΓΚΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.