Μια πανέμορφη γυναίκα, πρώην μανεκέν και νυν ιδιοκτήτρια πρακτορείου μοντέλων, είναι ο άνθρωπος που νοίκιασε για λογαριασμό του Μάκη Ψωμιάδη τη βίλα στο Μαύρο Λιθάρι της Αναβύσσου

Η 37χρονη συνελήφθη αργά το βράδυ της Πέμπτης στο Παλαιό Φάληρο, με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία, ενώ για την ίδια υπόθεση κατηγορείται και ένας 59χρονος (παλιός γνώριμος των Αρχών, που θεωρείται… πρωτοπαλίκαρο του Ψωμιάδη), ο οποίος αναζητείται.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η 37χρονη νοίκιασε την πολυτελή κατοικία μόλις την περασμένη Κυριακή. Εδωσε στον ιδιοκτήτη δύο ενοίκια προκαταβολή και, αφού πήρε τα κλειδιά, συμφώνησαν να κάνουν τα συμβόλαια σε νέο τους ραντεβού, το οποίο ορίστηκε για το μεσημέρι της Πέμπτης (λίγες μόνο ώρες, δηλαδή, πριν από τη σύλληψη του Ψωμιάδη). Ο ιδιοκτήτης της βίλας, μάλιστα, είπε στους αστυνομικούς που του πήραν κατάθεση πως, όσο περνούσε η ώρα και δεν απαντούσαν στα τηλεφωνήματά του, εκείνος ανησυχούσε και είχε σκοπό να πάει από το σπίτι, αλλά τότε δέχτηκε τηλεφώνημα από φίλο του, ο οποίος τον ενημέρωσε πως έξω από τη βίλα είχαν συγκεντρωθεί δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία, καθώς είχε συλληφθεί ο καταζητούμενος Μάκης Ψωμιάδης!

Χτες, ο μεγαλοπαράγοντας του ποδοσφαίρου, που αμφισβητεί το κατηγορητήριο σε βάρος του, οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων ενώπιον του Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών, καθώς εκκρεμούσαν σε βάρος του δύο ερήμην καταδίκες από τα δικαστήρια της Αθήνας και της Καβάλας (χρέη στο Δημόσιο και υγειονομικές παραβάσεις). Οπως ισχυρίστηκε στους δημοσιογράφους, ο σκιώδης άνδρας της ΠΑΕ Καβάλας είχε νοικιάσει το επίμαχο σπίτι στο Μαύρο Λιθάρι, με κριτήριο ότι ήταν σε κοντινή απόσταση, μόλις 300 μέτρα από το δικό του και από εκεί προετοίμαζε την παράδοσή του στον ανακριτή τη Δευτέρα.

Ο Μάκης Ψωμιάδης θα προσέλθει σήμερα ενώπιον του 9ου τακτικού ανακριτή Γ. Κασίμη, προκειμένου να απολογηθεί για την εμπλοκή του στην υπόθεση με τους «στημένους» ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Νίκος Δεμισιώτης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.