Κοκαΐνη, εξωσυζυγικές σχέσεις και “βραδιά πάθους” με μαύρο σταρ του NBA κρύβει το παρελθόν της κατά τα άλλα υπερσυντηρητικής πρώην υποψήφιας για την προεδρία των ΗΠΑ, Σάρα Πέιλιν, σύμφωνα με το βιβλίο του αμερικανού συγγραφέα Τζο ΜακΓκίνις

Ο συγγραφέας στο βιβλίο του “Η Κατεργάρα: Αναζητώντας την Πραγματική Σάρα Πέιλιν” περνά γενεές 14 την κ. Πέιλιν, μιλώντας για την σχέση της ίδιας – και του άντρα της – με την κοκαΐνη.

Το βιβλιό αποκαλύπτει επίσης ότι η κ. Πέιλιν – εννιά μήνες πριν παντρευτεί – είχε πολύ σύντομη σχέση με τον μετέπειτα γνωστό μπασκετμπολίστα του NBA Γκλεν Ράις. Την περίοδο εκείνη ήταν αθλητική ρεπόρτερ σε ιδιωτικό κανάλι και ο Ράις έπαιζε μπάσκετ στην ομάδα του πανεπιστημίου του Μίσιγκαν.

Την ίδια περίοδο η Πέιλιν – αν και “ρατσίστρια” – περνούσε μία “φάση” με τους μαύρους άνδρες.

Το φλερτ δεν σταμάτησε σύμφωνα με το βιβλίο, ούτε και μετά τον γάμο. Στα μέσα της δεκαετίας του 90 η κ. Πέιλιν σύναψε σχέση με τον συνεταίρο του συζύγου της, με αποτέλεσμα εκείνος να διαλύσει την συνεργασία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σύζυγος της κ. Πέιλιν, Τοντ, έχει εκδώσει ανακοίνωση στην οποία μιλά για “λάσπη” κατά της συζύγου του, όσον αφορά την σχέση με τον παίκτη. Η ίδια η κ. Πέιλιν δεν έχει σχολιάσει.

Newsit

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.