Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κοζάνη: Εκδηλώσεις μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το τουρκικό κράτος

Σεπτέμβριος 18th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Εκδηλώσεις της ημέρας μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος θα πραγματοποιηθούν στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, όπως και σε όλη την Επικράτεια, σήμερα Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου

Ειδικότερα στην πόλη της Κοζάνης θα λάβουν χώρα οι παρακάτω εκδηλώσεις:
1) Γενικός Σημαιοστολισμός από την ογδόη πρωινή ώρα μέχρι και τη δύση του ηλίου την ημέρα των εκδηλώσεων.
2) Φωταγώγηση των Δημοσίων και Δημοτικών καταστημάτων, των καταστημάτων ΝΠΔΔ και των Τραπεζών από τη Δύση του ηλίου της 18ης Σεπτεμβρίου 2011 μέχρι τις πρωινές ώρες της επομένης.
3) Ώρα 08:00 π.μ. Επίσημη έπαρση της Σημαίας.
4) Ώρα 10:30 π.μ. Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου.
5) Ώρα 11:00 π.μ. Επιμνημόσυνη Δέηση στην Κεντρική Πλατεία Νίκης. Ομιλία.
6) Κατάθεση στεφάνων από τους τη Γενική Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτ. Μακεδονίας, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, τους Βουλευτές Π.Ε. Κοζάνης, τον Διοικητή Α’ Σ.Σ., το
Δήμαρχο Κοζάνης, εκπροσώπους της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών, Συλλόγου Συνταξιούχων-Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Δυτ. Μακεδονίας, του Συνδέσμου Εφέδρων Αξ/κών Π.Ε. Κοζάνης, Συνδέσμου Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου Π.Ε. Κοζάνης και εκπροσώπους Ποντιακών και Μικρασιατικών Συλλόγων και των παραρτημάτων αναγνωρισμένων αντιστασιακών οργανώσεων που εδρεύουν στο Νομό εκ μέρους της Εθνικής Αντίστασης.

Στις παραπάνω εκδηλώσεις παρακαλούνται να παραστούν οι τοπικές Αρχές, αντιπροσωπείες μαθητών της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης, Πρόσκοποι και Οδηγοί με σημαίες και λάβαρα καθώς και όλοι οι Πολίτες.

This entry was posted on Κυριακή, Σεπτέμβριος 18th, 2011 at 08:45 and is filed under ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply