Ολοκληρώνονται σε πρώτη φάση οι παρεμβάσεις στην ανακαινισμένη πίστα «moto cross», της Εορδαίας που θα φιλοξενήσει την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 11 το πρωί το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Δυτικής Μακεδονίας

Πρόκειται για έναν χώρο έκτασης 150 στρεμμάτων, που βρίσκεται στο χώρο των πρώην αποθέσεων του Βορείου Πεδίου της ΔΕΗ κοντά στην Τοπική Κοινότητα Αγίου Χριστοφόρου του Δήμου Εορδαίας, όπου με την βοήθεια της ΔΕΗ, του Δήμου και του Αθλητικού Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου γίνονται οι τελευταίες παρεμβάσεις ώστε όλα να είναι έτοιμα για τους αγώνες της Κυριακής.

Μιλώντας στον «Πτολεμαίο» που βρέθηκε εκεί, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Καραΐσκος, ο οποίος επιβλέπει το έργο τόνισε ότι μέσα από μία καλή συνεργασία της Δημάρχου Παρασκευής Βρυζίδου με την Διεύθυνση της ΔΕΗ, προχωρούν οι εργασίες της πίστας που θα αποτελέσει σημαντικό αναπτυξιακό εργαλείο για την ευρύτερη περιοχή.

Για τα μέλη του Αθλητικού Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Εορδαίας, η ολοκλήρωση της πίστας ήταν ένα όνειρο ζωής, καθώς σύμφωνα με την εκπρόσωπο του Συλλόγου και μέλος της Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδος Ελένη Νικολαϊδου, στους μελλοντικούς στόχους είναι να γίνουν στο χώρο επιπλέον λειτουργικές αλλά και αισθητικές περιβαλλοντικές παρεμβάσεις με έργα υποδομής, ώστε η πίστα «moto cross», εκτός από αθλητικό χώρο ν’ αποτελέσει «πόλο έξης» ένα θέρετρο για μικρούς και μεγάλους, κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.