Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πτολεμαΐδα: Το νέο ΔΣ των “Δελφινιών”

Σεπτέμβριος 17th, 2011 by Χρήστος Μίμης

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Κατόπιν των αρχαιρεσιών της Γενικής Συνέλευσης που έγινε την  1η Σεπτεμβρίου 2011, αναδείχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας «Δελφίνια Πτολεμαΐδας» η οποία δραστηριοποιείται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας. Η συγκρότηση του νέου σώματος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου κει έχει ως ακολούθως:

Πρόεδρος : Δίκας Ιωάννης

Αντιπρόεδρος :Σισμανίδης Παύλος

Γραμματέας : Λάτσιου – Μελανοφρύδου Αναστασία

Ταμίας : Καζαντζής Δημήτριος

Μέλος : Παναγιωτίδης Χαράλαμπος

Μέλος : Κεσκερίδης Χρήστος

Μέλος : Παπαδόπουλος Ζαχαρίας

Το νέο Δ.Σ εύχεται σε όλα τα  μέλη του Συλλόγου, τους προπονητές και συνεργάτες του, καλή κολυμβητική χρονιά με υγεία, δύναμη και φυσικά πολλές νέες διακρίσεις.

Υπόσχεται, δε, πως θα πράξει τα μέγιστα δυνατά –σε συνεργασία με το Δήμο Εορδαίας- έτσι ώστε να δημιουργούνται πάντα οι καλύτερες συνθήκες για τους υπάρχοντες  κολυμβητές αλλά και να ενισχύονται τα τμήματα με νέο δυναμικό από ανθρώπους που θα αγαπήσουν την κολύμβηση και τον υγρό στίβο.

Η κολύμβηση είναι ένα σπουδαίο άθλημα που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες  και στόχος μας είναι να την αναδείξουμε σε όλες τις μορφές: αθλητική, θεραπευτική, καλλιτεχνική, εκπαιδευτική και φυσικά για το προσωπικό όφελος του κάθε ενός Δημότη της Εορδαίας και όχι μόνο.

This entry was posted on Σάββατο, Σεπτέμβριος 17th, 2011 at 11:40 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΟΖΑΝΗ, ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply