Εντόπισαν τους ιδιοκτήτες της από μικροτσίπ που είχε στον λαιμό της

ΗΠΑ: Γάτα που χάθηκε στο Κολοράντο βρέθηκε στο Μανχάταν 5 χρόνια μετά

Εχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που η Γουίλοου, μία συμπαθέστατη γάτα, εγκατέλειψε τους ιδιοκτήτες της στο Κολοράντο και αποφάσισε να κάνει το δικό της… ταξίδι για να γνωρίσει τον κόσμο.

Διανύοντας περίπου 3.000 χιλιόμετρα, η γάτα βρέθηκε να κάνει τις βόλτες της στο Μανχάταν και σύντομα θα επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για να επιστρέψει στους ιδιοκτήτες της.
Η γάτα εντοπίστηκε από έναν περαστικό στον οδό Ιστ Εντ του Μανχάταν και μεταφέρθηκε σε εταιρεία φροντίδας ζώων στη Νέα Υόρκη.

Οι υπάλληλοι της εταιρείας εντόπισαν τους ιδιοκτήτες της Γουίλοου χάρη σε ένα μικροτσίπ που είχε στον λαιμό της.

«Η Γουίλοου είναι καλά στην υγεία της» είπε ο διευθυντής της εταιρείας. «Σίγουρα κάποιος τη φρόντιζε και της έδινε φαγητό».

Αν και για κάποιους παραμένει μυστήριο πώς η γάτα κατάφερε να ταξιδέψει περίπου 3.000 χιλιόμετρα και να φτάσει στη Νέα Υόρκη, οι εργαζόμενοι στην εταιρεία φροντίδας ζώων θεωρούν σίγουρο ότι δεν ταξίδεψε μόνη της.
Εως ότου, πάντως, ετοιμαστούν τα πιστοποιητικά υγείας της ώστε να επιστρέψει στους ιδιοκτήτες της η Γουίλοου θα μείνει στο σπίτι μιας άλλης οικογένειας στη Νέα Υόρκη.

 

ΤΟ ΒΗΜΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.